“Αν δεν βρεθεί κάποιος, θα το κάνω εγώ”: Πράξη ανθρωπιάς του Τζέιμς Καφετζή, υιοθετεί πυρόπληκτο σκυλάκι στη Ρόδο

August 3, 2023

“Αν δεν βρεθεί κάποιος, θα το κάνω εγώ”: Πράξη ανθρωπιάς του Τζέιμς Καφετζή, υιοθετεί πυρόπληκτο σκυλάκι στη Ρόδο


Διαφ.

Ο Τζέιμς Καφετζής υπήρξε ιδιαίτερα ενεργός κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στη γενέτειρά του, Ρόδο. Ο πρώην παίκτης του Survivor μετέφερε κόσμο με το σκάφος του, ενώ έκανε συνεχώς εκκλήσεις για βοήθεια στα social media, για προμήθειες και όσα χρειάζονταν οι πυρόπληκτοι ανά περιοχή. Με μία πρόσφατη ανάρτηση, ο ίδιος ενημέρωσε το διαδικτυακό του κοινό ότι παραμένει στη Ρόδο. Μάλιστα, σκέφτεται να υιοθετήσει ένα θηλυκό σκυλάκι που επέζησε από τις φωτιές στο νησί, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει τον ιδιοκτήτη του.

Τζέιμς Καφετζής: Η συγκινητική ανάρτηση για το πυρόπληκτο σκυλάκι στη Ρόδο

Ο Τζέιμς Καφετζής πόζαρε στον φακό αγκαλιά με το πυρόπληκτο σκυλάκι και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αρχικά ακόμη δεν βρήκα τον “ιδιοκτήτη” της, βρέθηκε στις φωτιές στο Γεννάδι.

2. Εάν δεν βρεθεί, ενδιαφέρεται κάποιος να υιοθετήσει αυτήν την κούκλα;

3. Εάν όχι, θα την υιοθετήσω εγώ!

4. Ιδέα για όνομα;».

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Οι αναρτήσεις του από τις φωτιές

Ο πρώην παίκτης του Survivor είναι μόνιμος κάτοικος της Ρόδου. Το προηγούμενο διάστημα επιχείρησε με τον δικό του τρόπο να βοηθήσει τον κόσμο να απομακρυνθεί από τις πύρινες φλόγες που δεν έλεγαν να κοπάσουν.

Μέσω Instagram, ο Τζέιμς Καφετζής ενημέρωσε τον κόσμο ότι: «Εκκενώνουμε τον κόσμο κάτω από το Mitsis Rodos Maris, το κόκκινό μου σκάφος φορτώνει από την παραλία και τους μεταφέρει σε άλλα πλοία που τους πάνε στην Κάλαθο για να μπουν σε λεωφορεία για Ρόδο».

Τζέιμς Καφετζής


Πηγή