Το άγνωστο δράμα της Χριστίνας Βίδου: “Ο μεγάλος μου έρωτας σκοτώθηκε, το άκουσα στις ειδήσεις. Πένθησα 10 χρόνια”

August 3, 2023

Το άγνωστο δράμα της Χριστίνας Βίδου: “Ο μεγάλος μου έρωτας σκοτώθηκε, το άκουσα στις ειδήσεις. Πένθησα 10 χρόνια”


Διαφ.

Χριστίνα Βίδου: Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή δημοσιογράφος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων μίλησε για ένα από τα πιο τραγικά γεγονότα της ζωής της, τον θάνατο ενός μεγάλου της έρωτα πριν από χρόνια.

Το άγνωστο δράμα της Χριστίνας Βίδου – Απόσπασμα από τη συνέντευξη 

Η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: «Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε. Ήμασταν μικροί κι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Ήμουν 24 και μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Πένθησα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Να λες δεν γίνεται. Αυτό το δεν γίνεται, δεν ήθελα να το ξαναζήσω. Ήμασταν στο “χωρίζω”. Ένα περίεργο πράγμα κι όχι ακριβώς ζευγάρι, αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ».

«Πήγαινα κανονικά στην βάρδιά μου και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μου είπε θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στην Βούλα. Το έκλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο αυτοκίνητο είχαν πει, μην πείτε την είδηση μέχρι να το μάθει η Χριστίνα. Μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τότε ότι χτίζω έναν τοίχο για να μην μπορέσεις να με ρίξεις».

Ακολουθεί η συνέντευξη της Χριστίνας Βίδου:


Πηγή