Της έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη: Μάστορας-Καληφώνη μοιράστηκαν τα ευχάριστα με ένα βίντεο μετά από 1 χρόνο σχέσης

August 3, 2023

Της έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη: Μάστορας-Καληφώνη μοιράστηκαν τα ευχάριστα με ένα βίντεο μετά από 1 χρόνο σχέσης


Διαφ.

Επέτειο έχουν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το τελευταίο διάστημα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Χρήστος Μάστορας: Έκανε στην αγαπημένη του την μεγαλύτερη έκπληξη

Τον τελευταίο χρόνο, ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη. Οι δυο τους είναι σε σχέση κι ενώ στην αρχή, την κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον, δεν κρύβονται και φροντίζουν να δείχνουν με κάθε αφορμή την αγάπη τους.

Αυτό το διάστημα, το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα. Μάλιστα, γιόρτασαν μαζί και την πρώτη τους επέτειο, για την οποία ο τραγουδιστής ετοίμασε μία έκπληξη στην αγαπημένη του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας φρόντισε να δειπνήσουν δίπλα στην πισίνα, όταν στο τραπέζι τους έφτασε μια τούρτα με τον αριθμό «1».

Τότε, στον ουρανό εμφανίστηκαν πυροτεχνήματα, ενώ ο τραγουδιστής προσέφερε στην αγαπημένη του μια ανθοδέσμη. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έμεινε άφωνη από την έκπληξη του αγαπημένου της, ενώ στο τέλος αντάλλαξαν κι ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή