Ενθουσιασμένη η Στικούδη: “Η συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”

August 3, 2023

Ενθουσιασμένη η Στικούδη: “Η συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”


Διαφ.

Κατερίνα Στικούδη: Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” του OPEN και στην Κωνσταντίνα Μαύρου, για την συνεργασία της με την Γαλλίδα La Zarra, αλλά και για την επερχόμενη συναυλία της με την δημοφιλή σταρ Κριστίνα Αγκιλέρα.

Ενθουσιασμένη η Κατερίνα Στικούδη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αναφερόμενη στη συνεργασία της με την εκπρόσωπο της Γαλλίας στη φετινή Eurovision La Zarra, στο ντουέτο «Evidemment», είπε: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ειλικρινά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».

Σχετικά με τις προετοιμασίες, αλλά και τα συναισθήματά της για τη συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε: «Είμαι αγχωμένη για τη συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι έντονα τα συναισθήματα, έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα».

Σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον, απάντησε: «Για το shopping star δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση», καθώς πλέον και επίσημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει την εκπομπή μόδας του Star.

«Είμαι σε μια δημιουργική φάση. Πάντα η δουλειά μου, μου άρεσε πάντα την αγαπούσα γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να εκφραστώ, να κάνω πράγματα και να κάνω πράξη όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη.


Πηγή