Ίσως η ομορφότερη 16χρονη Ελληνίδα σήμερα: Η κόρη της Λίλη και του Ζαγοράκη μεγάλωσε και μοιάζει με Top Model

August 3, 2023

Ίσως η ομορφότερη 16χρονη Ελληνίδα σήμερα: Η κόρη της Λίλη και του Ζαγοράκη μεγάλωσε και μοιάζει με Top Model


Διαφ.

Η Ιωάννα Λίλη φωτογραφίζεται μαζί με την 16χρονη κόρη της, Μαρία Ζαγοράκη και μοιάζουν περισσότερο με αδερφές, παρά για μαμά και κόρη.

Ειδικότερα, η Μαρία Ζαγοράκη εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη κοπέλα και δίπλα στη μαμά της δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια από τις δύο ήταν κάποτε μοντέλο.

Η σχέση της Ιωάννας Λίλη με τη Μαρία Ζαγοράκη

Το πρώην μοντέλο έχει πολύ καλή σχέση, τόσο με την κόρης της, όσο και με τον 13χρονο γιο της, όπως αποδεικνύεται και τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητά τους.

Ωστόσο, τώρα που η κόρη της μεγάλωσε, περνούν ακόμη πιο ωραίες στιγμές, βγάζοντας selfies, κάνοντας βόλτες και άλλες δραστηριότητα, που τις φέρουν κοντά και δυναμώνουν τη σχέση τους.

Όπως έχει υπογραμμίσει η Ιωάννα Λίλη, σε παλιότερη συνέντευξή της, για τη σχέση που έχει με την κόρη της «μπορεί να νιώθω ότι έχω μείνει χρόνια πίσω και σε κάποιες απόψεις ίσως είμαι οπισθοδρομική. Συζητώ με την κόρη μου και πάνω στην κουβέντα ακούω φράσεις και λέξεις που δεν τις πιάνω, είναι της νέας γενιάς».

Σε πρόσφατη ανάρτηση του πρώην μοντέλου με την κόρη της, οι δυο τους πόζαραν σαν top models μπροστά από τον καθρέφτη, φορώντας εντυπωσιακά ρούχα, πιθανώς για κάποια βραδινή τους έξοδο.

Στην εν λόγω ανάρτηση, οι ακόλουθοί της συμφώνησαν πως οι δυο τους έδειχναν πολύ όμορφες, ενώ η 16χρονη έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζεις ποια από τις δύο ήταν μοντέλο.

Ιωάννα Λίλη και Μαρία Ζαγοράκη

Τα θετικά σχόλια για την Ιωάννα Λίλη και τη Μαρία Ζαγοράκη

Ιωάννα Λίλη και Μαρία Ζαγοράκη

Ιωάννα Λίλη και Μαρία Ζαγοράκη


Πηγή