Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά: Εσπευσμένα στην εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός

August 3, 2023

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά: Εσπευσμένα στην εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός


Διαφ.

Ο Σπύρος Φωκάς νοσηλεύεται στην εντατική, με σοβαρά προβλήματα υγείας, που τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Όπως αναφέρουν δημοσίευμα της Espresso, o ηθοποιός παλεύει για τη ζωή του, σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών.

«”Σήκω, παλικάρι μου” είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο. Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή» υπογραμμίζει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηθοποιός χρειάζεται να χειρουργηθεί, για να αντιμετωπιστεί και αυτό το πρόβλημα, πριν φτάσει και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Από την πλευρά της, η κόρη του, Κωνσταντίνα, ταξίδεψε εσπευσμένα χθες, Τετάρτη, το απόγευμα, από το Λος Άντζελες, ώστε να είναι δίπλα του.

Ο Σπύρος Φωκάς δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική

Οι περιπέτειες με την υγεία του Σπύρου Φωκά ξεκίνησαν από τις πυρκαγιές στο Λουτράκι, πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Λόγω των αναθυμιάσεων, ο 85χρονος αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Αρχικά, ο ηθοποιός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, μετά από αναπνευστικά προβλήματα που υπέστη και στη συνέχεια, εξαιτίας της μεγάλης πίεσης από την κατάσταση, κατέρρευσε και η Λίλιαν Φωκά με οξύ έμφραγμα.

Ωστόσο, και οι δύο είναι καλά, με τη Λίλιαν Φωκά να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως ενημέρωσε στο προφίλ της στο Facebook, το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου, επισημαίνοντας «Σας ευχαριστώ. Είμαι εκτός κινδύνου. Παραμένουμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου».

Η ανάρτηση της συζύγου του Σπύρου Φωκά

Σπύρος Φωκάς υγεία


Πηγή