Μισή ξανθιά, μισή μελαχρινή: Η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε κομμωτήριο και δίχασε τους φίλους της όταν είδαν πως έγινε

August 5, 2023

Μισή ξανθιά, μισή μελαχρινή: Η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε κομμωτήριο και δίχασε τους φίλους της όταν είδαν πως έγινε


Διαφ.

H Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία με το αποτέλεσμα, διχάζοντας τους ακόλουθούς της.

Η παρουσιάστρια, που είχε επιλέξει να μην πειράξει τα μαλλιά της, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και μετά, πήρε την απόφαση και επισκέφθηκε το κομμωτήριο, μετά από καιρό, αλλάζοντας το χρώμα.

Η παρουσιάστρια γέννησε, τον περασμένο Μάιο, την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την εξωτερική της εμφάνιση.

H ανανέωση στα μαλλιά της Ιωάννας Μαλέσκου

Από τη σκούρα ρίζα που είχε τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια, πήρε την απόφαση, εν μέσω των διακοπών της, να πάει στο κομμωτήριο και να ανανεωθεί.

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, που συνάντησε ξανά τον κομμωτή της και μαζί αποφάσισαν να κρατήσει την πιο σκούρα ρίζα που είχε, ανανεώνοντας μόνο το ξανθό χρώμα στα υπόλοιπα μαλλιά.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα φαίνεται πως δίχασε τους ακόλουθούς της, αφού σε γκάλοπ που έκανε στο Instagram για το αν την προτιμούν με όλο το μαλλί ξανθό ή με τη ρίζα να φαίνεται πιο σκούρα, ήρθε σχεδόν ισοπαλία.

Η αλλαγή που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου δίχασε τους ακόλουθούς της

Ιωάννα Μαλέσκου μαλλιά


Πηγή