Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Οι πρώτες φωτογραφίες

August 5, 2023

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Οι πρώτες φωτογραφίες


Διαφ.

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η επιτυχημένη σειρά συνεχίζεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή κατά τις αρχές του 2024.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγιο Παΐσιο, μοιράστηκε με το κοινό του στο Instagtram μία νέα φωτογραφία από το σετ γυρισμάτων.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε μία ρήση του γέροντα. «Βλέπεις, και τα δέντρα σε ένα δάσος που τα φύτεψαν άνθρωποι είναι σαν στρατός, σαν λόχος. Ενώ τα φυσικά δάση πόσο ξεκουράζουν! Άλλα δένδρα μικρά, άλλα μεγάλα, με άλλο χρώμα το καθένα! Ένα μικρό λουλούδι του Θεού έχει μεγαλύτερη χάρη παρά ένας σωρός χάρτινα ψεύτικα λουλούδια, διαφέρουν όσο διαφέρει και το άυλον από το νάυλον», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς, που προβλήθηκε το 2022, συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό και στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Αρσένιο στα πρώτα του βήματα στον μοναχισμό στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

Μιλώντας για την πρώτη σεζόν ο Προκόπης Αγαθοκλέους είχε πει σε συνέντευξή του: «Είχαμε επισκεφθεί το Άγιο Όρος και φιλοξενηθήκαμε στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου. Μπαίνοντας στη διαδικασία αυτή βοηθήθηκα πάρα πολύ και είναι κάτι το οποίο θα κάνω και για τον δεύτερο κύκλο της σειράς».

«Ευχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσει στον κόσμο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» είχε συμπληρώσει.


Πηγή