Όλα τούμπα: Προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος για ραγδαία επιδείνωση καιρού – «Aνησυχητικά τα τελευταία προγνωστικά»

August 5, 2023
Όλα είναι ανάποδα: Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για μια γρήγορη επιδείνωση του καιρού – Ανησυχητικά είναι τα πρόσφατα προγνωστικά.

Όλα τούμπα: Προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος για ραγδαία επιδείνωση καιρού – Aνησυχητικά τα τελευταία προγνωστικά


Διαφ.

Σας παρακαλώ θερμά, δείξτε Προσοχή για αύριο Σάββατο 5 Αυγούστου αναφέρει στην ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος και Βουλευτής, Γιάννης Καλλιάνος για τις περιοχές της χώρας οι οποίες θα έχουν έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχόπτωση και καταιγίδες.

Προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος για ραγδαία επιδείνωση καιρού

Παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη του καιρού, κυρίως για την αυριανή μέρα, Σάββατο 5 Αυγούστου και επειδή είναι ελαφρώς ανησυχητικά τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που βλέπω, θέλω να σας πω ότι ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση λίγο πριν από το μεσημέρι και έπειτα…

Πρώτα από τις περιοχές των βορείων Επτανήσων, με πολλές βροχές, μπόρες δυνατές και καταιγίδες. Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ακόμη και για πλημμυρικά φαινόμενα, προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ενώ επισημαίνει τις υπόλοιπες περιοχές στις οποίες θα σημειωθεί ραγδαία επιδείνωση καιρού: Επτάνησα, Ήπειρος, Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Βορειοδυτική Πελοπόννησο και στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Δες το παρακάτω βίντεο:


Πηγή