Μεγάλος πόνος για την ηθοποιό Θεοδώρα Σιάρκου: “Έφυγαν από τη ζωή και οι δύο με πέντε μέρες διαφορά”

August 6, 2023

Μεγάλος πόνος για την ηθοποιό Θεοδώρα Σιάρκου: “Έφυγαν από τη ζωή και οι δύο με πέντε μέρες διαφορά”


Διαφ.

Σε μια συγκινητική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου, η Θεοδώρα Σιάρκου, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στη ζωή της. Η μεγάλη απώλεια των γονιών της συγκλόνισε πραγματικά ολόκληρο τον κόσμο της

Η δυστυχία της γνωστής ηθοποιού ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2013, όταν έχασε και τους δύο γονείς της μέσα σε μόλις πέντε μέρες. Η ανείπωτη θλίψη που βίωσε δεν περιγράφεται, μιας και βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τέτοια απώλεια.

Θεοδώρα Σιάρκου: Τα όσα αποκάλυψε

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας, που έχετε κλάψει πάρα πολύ;

“Η στιγμή που έχασα τους γονείς μου. Δυστυχώς, «έφυγαν» και οι δύο με πέντε μέρες διαφορά, τον Μάρτιο του 2013. Μεγάλος πόνος…”

Ανεβήκατε στο σανίδι κάποια στιγμή, ενώ είχατε να διαχειριστείτε μια μεγάλη προσωπική απώλεια; Πώς το αντιμετωπίσατε;

“Δεν είχα ακριβώς να διαχειριστώ απώλεια, ανέβηκα όμως στο σανίδι μετά το τροχαίο ατύχημα της μητέρας μου κι ενώ εκείνη βρισκόταν στην Εντατική του Ευαγγελισμού, ύστερα από χειρουργείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κινδύνευε η ζωή της.

Προσπάθησα να αποκλείσω το συναίσθημα, την αγωνία και τον πόνο μου, ανέβηκα στη σκηνή και προσπάθησα να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα γινόταν. Και ύστερα έτρεξα και πάλι στο νοσοκομείο, γεμάτη αγωνία για τη μητέρα μου.”


Πηγή