“Πολεμάει 3 χρόνια αυτό το τέρας”: Συγκινεί η μητέρα του μικρού Νικόλα, ζητά τις προσευχές & τη στήριξη όλων μας

August 6, 2023

“Πολεμάει 3 χρόνια αυτό το τέρας”: Συγκινεί η μητέρα του μικρού Νικόλα, ζητά τις προσευχές & τη στήριξη όλων μας


Διαφ.

Σε μια συγκινητική ιστορία αγώνα και αγάπης, ο επτάχρονος Νικόλας πολεμά με θάρρος τον μεγάλο εχθρό του, τον καρκίνο. Μια ανείπωτη περιπέτεια διαδραματίζεται στην αντιμετώπιση της ασθένειας, καθώς ο μικρός μαχητής αναζητά δύναμη και ελπίδα μέσα στην αναμέτρηση με την αβέβαιη πραγματικότητα.

Η ιστορία του μικρού Νικόλα

Μαζί του, βρίσκεται η ανυποχώρητη μητέρα του, που με καρτερικότητα και αποφασιστικότητα τον στηρίζει σε κάθε βήμα του ταξιδιού της θεραπείας. Η καρδιά της γεμίζει ανυπολόγιστο πόνο, αλλά και απεριόριστη αγάπη, ενώ η αγωνία της γίνεται φωνή για βοήθεια.

Η ιστορία του μικρού Νικόλα και της αγαπημένης του μητέρας διασχίζει σύνορα και φτάνει στις καρδιές όλων. Η μητέρα του, απευθύνει έκκληση προς όλους τους ανθρώπους του κόσμου, ζητώντας τις ευλογίες τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση του αγαπημένου της παιδιού.

Πέρα από προσευχές, η μητέρα και ο Νικόλας χρειάζονται και οικονομική υποστήριξη για τη συνέχιση της ανελέητης μάχης. Έτσι, όσοι επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό του μικρού ήρωα, μπορούν να συνεισφέρουν με δωρεές, ώστε να διασφαλιστεί η πρόσβασή του σε κάθε απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

«Μπορεί ο ήλιος να είναι λαμπερός, αλλά όταν ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του τόσα χρόνια χαμογελά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Είναι σαν όλο το σκοτάδι που πέρασε να επισκιάστηκε από το θαύμα της αγάπης του Θεού», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Ενώ ακόμα επισημάνει πως: «αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στο να δυναμώσει ο Νικόλας μας. Εξαιτίας όλων των θεραπειών, η χημειοθεραπεία επηρεάζει τη γεύση, και τα παιδιά χάνουν την όρεξή τους. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο όταν είναι αντιμέτωπα με τις πιο τοξικές χημικές ουσίες που μπορεί να δοθούν σε ένα άτομο. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά αυτή τη στιγμή ο Νικόλας τρώει πολύ λίγο».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση

“Μετά την υποτροπή τον προηγούμενο Απρίλιο το 2022, μέσα από την κόλαση των θεραπειών που έχει περάσει το αγόρι μας, που κοντέψαμε να τον χάσουμε, το να είναι εδώ και να μας χαρίζει το χαμόγελο του είναι ένα θαύμα για εμάς. Μπορεί ο ήλιος να είναι λαμπερός, αλλά όταν ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του τόσα χρόνια χαμογελά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Είναι σαν όλο το σκοτάδι που πέρασε να επισκιάστηκε από το θαύμα της αγάπης του Θεού.

Αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στο να δυναμώσει ο Νικόλας μας. Εξαιτίας όλων των θεραπειών, η χημειοθεραπεία επηρεάζει τη γεύση, και τα παιδιά χάνουν την όρεξή τους. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο όταν είναι αντιμέτωπα με τις πιο τοξικές χημικές ουσίες που μπορεί να δοθούν σε ένα άτομο. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά αυτή τη στιγμή ο Νικόλας τρώει πολύ λίγο. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, έχει πολύ ζέστη στο Βερολίνο, αλλά επειδή ο Νικόλας δεν έχει καθόλου λίπος, κρυώνει ενώ ένας άλλος άνθρωπος θα αισθανόταν πολύ ζέστη με αυτόν τον καιρό.

Όπως και σε κάθε ενημέρωση μας, χρειαζόμαστε όλες τις προσευχές σας. Ο Νίκολας έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις την περασμένη εβδομάδα και δυστυχώς υπάρχουν ανησυχίες για κάποιες “σκιές” που εμφανίστηκαν στον πνεύμονά του. Λόγω του μεγέθους αυτών των “σκιών”, τα scans δεν μπορούν να μας πουν με ακρίβεια εάν είναι, και πάλι, Νευροβλάστωμα που έχει διεισδύσει στους πνεύμονές του ή όχι. Προσευχόμαστε μέρα νύχτα να μην είναι αυτό, γιατί αν είναι καρκίνος μπορεί να μην έχουμε πολύ χρόνο. Το πλάνο των γιατρών είναι να περιμένουμε μέχρι το επόμενο scan που θα επαναλάβουμε σε περίπου 12 εβδομάδες. Παρακαλούμε ο Θεός να σκεπάσει το αγόρι μας με την ασπίδα Του και να μην είναι καρκίνος.

Σε λίγες εβδομάδες, το μωρό μας θα γίνει 7 χρονών. Του έχει λείψει η παιδική του ηλικία – είμαστε εδώ στο Βερολίνο από όταν ήταν 4 ετών πολεμώντας αυτό το τέρας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την στήριξή σας στον γενναίο μας Νικόλα, ο αγώνας μας συνεχίζεται και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ.”

Eάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να στηρίζετε τον αγώνα μας στη Γερμανία, μπορείτε να το κάνετε με μία από τις παρακάτω μεθόδους:

Hellenic Bank:
Account Name TAIROVA ALFIA
Account Number: 243-10-802074-01
IBAN CY04 0050 0243 0002 4310 8020 7401
BIC: HEBACY2N
REVOLUT:
Revolut: @alfia2a5i
Bank Transfer to REVOLUT:
Beneficiary Alfia Tairova
IBAN LT89 3250 0481 3187 0275
BIC REVOLT21

Ακολουθεί η ανάρτηση της μητέρας στο Facebook:


Πηγή