Τον “δίκασε” το διαδίκτυο: Σούσουρο με την ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη από beach bar στη Χαλκιδική “Όλοι εδώ”

August 6, 2023

Τον “δίκασε” το διαδίκτυο: Σούσουρο με την ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη από beach bar στη Χαλκιδική “Όλοι εδώ”


Διαφ.

Καθώς οι παραλίες σε όλη την Ελλάδα απαλλάσσονται από ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα, ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης, επιλέγει να προσφύγει σε ένα beach bar στη Χαλκιδική που «αδιαφορεί» για τον κανόνα των 5 μέτρων.

Ενώ η «Κίνηση Πολιτών για Ελεύθερες Παραλίες» εξαπλώνει τις προσπάθειές της και αρκετές παραλίες απαλλασσόνται από τα ιδιωτικά καταστήματα, πολλοί ιδιοκτήτες beach bar αντιστέκονται ακόμα και με επιδεικτικό τρόπο. Πολλές εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζοκαθίσματα να βυθίζονται στα γαλαζοπράσινα νερά, αμελώντας του κανόνα που απαιτεί απόσταση πέντε μέτρων.

Σάκης Κατσούλης-Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Βρέθηκαν σε μαγαζί που αγνοεί τον κανόνα των 5 μέτρων

Ο Σάκης Κατσούλης και η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αποφάσισαν να απολαύσουν το πρώτο τους μπάνιο για φέτος στην πρώτη πόδια της Χαλκιδικής. Η ανάρτησή τους στο Instagram, έκανε το γύρο του διαδικτύου, αφού αποτύπωνε μια εντυπωσιακή σκηνή σε beach bar που δεν επιδιώκει να συμμορφωθεί με τους κανόνες. Οι ξαπλώστρες βρίσκονταν κυριολεκτικά μέσα στο κρυστάλλινο νερό, δίχως καμία διάθεση να απομακρυνθούν.

Η ανάρτηση τους έγινε viral:

Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη έγινε viral, όμως, για λάθος λόγους, καθώς πολλοί χρήστες του Διαδικτύου σχολίασαν αρνητικά την ανευθυνότητα που επιδεικνύουν ορισμένοι επιχειρηματίες του τουρισμού. Ενώ σε μερικά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, όπως η Πάρος, η Νάξος και η Κρήτη, οι επιχειρηματίες έχουν ήδη αφαιρέσει τα πάντα και αποκαταστήσει την φυσική αίγλη των παραλιών, άλλοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να παραβλέπουν τους κανόνες και να προκαλούν αντιδράσεις.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη:


Πηγή