“Φτου σας”: Έξω φρενών η Καίτη Γαρμπή, η εικόνα που εξόργισε την τραγουδίστρια και το δημόσιο ξέσπασμα

August 6, 2023

“Φτου σας”: Έξω φρενών η Καίτη Γαρμπή, η εικόνα που εξόργισε την τραγουδίστρια και το δημόσιο ξέσπασμα


Διαφ.

Η διάσημη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, έδειξε την έντονη ανησυχία της για το ζήτημα που συγκλόνισε την Ύδρα, καθώς εικόνες με γαϊδούρια κυκλοφορούν διαδικτυακά και προκαλούν έντονες αντιδράσεις. Η Καίτη Γαρμπή είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση της

«Ύδρα, το νησί της αριστοκρατίας και των γαϊδουριών! Φτου σας!», έγραψε με παθιασμένο ύφος η τραγουδίστρια, και συνόδευσε το μήνυμά της με μια ενδεικτική φωτογραφία που απεικονίζει ένα γαϊδουράκι στο νησί του Αργοσαρωνικού. Οι θαυμαστές της ανταποκρίθηκαν θερμά στη θέση της, υποστηρίζοντας την αντίδρασή της για το προβληματικό αυτό ζήτημα.

Μαριάντα Πιερίδη-Ναταλία Γερμανού: Και αυτές ενάντια στο ζήτημα των γαϊδουριών

Το ζήτημα των γαϊδουριών στην Ύδρα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και από άλλες γνωστές προσωπικότητες. Η Μαριάντα Πιερίδη, έρχοντας σε ρήξη με τον Δήμαρχο του νησιού, έφερε επίσης το θέμα στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”. Ακόμα, η γνωστή παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, κατήγγειλε την κατάσταση με τη δική της ανάρτηση.


Πηγή