“Αφροδίτη, Γιώργο, είστε στην καρδιά μου”: Η Ζέτα Δούκα επέστρεψε στον τόπο της τραγωδίας 5 χρόνια μετά & συγκινεί

August 6, 2023

“Αφροδίτη, Γιώργο, είστε στην καρδιά μου”: Η Ζέτα Δούκα επέστρεψε στον τόπο της τραγωδίας 5 χρόνια μετά & συγκινεί


Διαφ.

Η Ζέτα Δούκα παρευρέθηκε στο Μάτι για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας που είχε προκαλέσει την απώλεια 104 συνανθρώπων μας.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία και στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον τραγικό αυτό γεγονός, κατέθεσε τις ευχές και την συμπαράστασή της στο μνημόσυνο που διοργανώθηκε παρουσία συγγενών των θυμάτων, απλού κόσμου και τοπικών αρχών. Η συγκινητική αυτή ενέργεια αποτελεί ακόμα μία ένδειξη της συναισθηματικής δέσμευσης της Ζέτας Δούκα προς την κοινότητα και τον λαό της περιοχής που πλήγηκε από την τραγωδία.

Ζέτα Δούκα: Ακολουθεί η ανάρτηση της

«Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα για να δούμε το καλοκαίρι όπως θα έπρεπε να είναι : ανέμελο κι ευτυχισμένο.Σαν τα καλοκαίρια των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων.

Με αφορμή την θλιβερή επέτειο του ολοκαυτώματος στο Μάτι, βρέθηκα ξανά με τους ανθρώπους με τους οποίους έχω τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Τότε που κάναμε μπάνιο και ποδήλατο μέχρι τελικής πτώσης και κανείς δεν ανησυχούσε για το που ήμασταν και τι κάναμε… Αφροδίτη, Γιώργο και τόσοι αλλοι, είστε πάντα στη καλοκαιρινή -κι όχι μόνο- καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός .

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε:


Πηγή