Τέλος η διαμάχη με τον Ατζούν: Μεγάλη επιστροφή στο Survivor, έδωσαν τα χέρια αλλά με έναν απαράβατο όρο

August 6, 2023

Τέλος η διαμάχη με τον Ατζούν: Μεγάλη επιστροφή στο Survivor, έδωσαν τα χέρια αλλά με έναν απαράβατο όρο


Διαφ.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η διαμάχη που διήρκεσε μήνες μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως έφτασε σε ένα τέλος. Όχι μόνο αυτό, αλλά ετοιμάζεται επίσης και μια νέα οικονομική συμφωνία που θα διαμορφώσει το μέλλον του ριάλιτι.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Επιστρέφει στο Survivor

Ωστόσο, η προετοιμασία για την ανακωχή και τη νέα οικονομική συμφωνία απαιτεί κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο δεν διαπραγματεύεται ο παραγωγός. Η αποκάλυψη αυτή φέρνει στο προσκήνιο την επιστροφή της δυναμικής παίκτριας, Ασημίνας Χατζηανδρέου, στο Survivor την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η Ασημίνα θα επιστρέψει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο και θα συμμετάσχει και πάλι στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι.

Ο λόγος της αποχώρησης:

Η Ασημίνα είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι έπειτα από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με την κατηγορία χρήσης κινητού τηλεφώνου στον Άγιο Δομίνικο, αλλά η κατηγορία δεν αποδείχτηκε ποτέ. Όπως όμως φαίνεται, η Ασημίνα τα βρήκε με την παραγωγή και θα κάνει την δυναμική της επιστροφή, δίνοντας άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό της να αποδείξει τις ικανότητές της στο παιχνίδι.

Η απαραίτητη προϋπόθεση της επιστροφής:

Επίσης, σύμφωνα με αποκαλύψεις, πριν το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο, ο Τούρκος ζήτησε από την Ασημίνα να κατεβάσει από τον λογαριασμό της στο Instagram όλα τα αρνητικά ποστ για το ριάλιτι και επίσης να παραχωρήσει μια συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, όπου θα ανατρέψει το κλίμα και θα μιλήσει θετικά για το πρότζεκτ και την παραγωγή. Αυτό θα επιτρέψει να διαμορφωθεί ένα πιο ευνοϊκό κλίμα γύρω από τον επανακαθορισμό των σχέσεων ανάμεσα στην παίκτρια και το ριάλιτι.


Πηγή