Ούτε Βανδή, ούτε Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε τατουάζ τη μεγάλη του αγάπη & μας δείχνει το αποτέλεσμα

August 6, 2023

Ούτε Βανδή, ούτε Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε τατουάζ τη μεγάλη του αγάπη & μας δείχνει το αποτέλεσμα


Διαφ.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό τατουάζ στο πόδι του, και επέλεξε κάτι που απέχει από τα συνηθισμένα και τα προβλέψιμα σχέδια που θα μπορούσε κάποιος να περιμένει. Ο πρωταγωνιστής που θα ενσαρκώσει ρόλο στην επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν του “Σασμού”, επέλεξε να αφιερώσει το τατουάζ του στην Κρήτη, το εξαιρετικά αγαπημένο νησί.

Βασίλης Μπισμπίκης: Το νέο του τατουάζ

Με μαύρο περίγραμμα, αποτύπωσε το νησί ακριβώς όπως φαίνεται στον χάρτη, δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό σημασία σε αυτήν την τόσο αγαπημένη του τοποθεσία. Η απόφαση αυτή φανερώνει την ενσωμάτωση της Κρήτης στην καρδιά του, μιας και η επιλογή του τατουάζ του αποτέλεσε έκφραση του δεσμού του με το μοναδικό αυτό νησί.

Το τατουάζ συνοδεύτηκε από μια μαντινάδα στην ανάρτησή του, που μάλλον αποτέλεσε μια ποιητική αφιέρωση στον τόπο που αγαπά τόσο.«Ήθελα μόνο μια φορά τση θάλασσας να μοιάσω, για να μπορώ ολόκληρη την Κρήτη να αγκαλιάσω», γράφει χαρακτηριστικά.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Βασίλης Μπισμπίκης μοιράζεται την αγάπη του για την Κρήτη με το κοινό του και δημιουργεί ένα ξεχωριστό σύμβολο που θα τον συντροφεύει για πάντα.

Δείτε τις αναρτήσεις του:


Πηγή