Δύσκολες ώρες & βαρύ πένθος για τη Ντόρα Μπακογιάννη: «Μαζί περάσαμε πολλά, χαρές και λύπες»

August 6, 2023

Δύσκολες ώρες & βαρύ πένθος για τη Ντόρα Μπακογιάννη: «Μαζί περάσαμε πολλά, χαρές και λύπες»


Διαφ.

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα του Σαββάτου (5/8) ο παλιός αυτοδιοικητικός και αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Κουκλάκης.

Ο Γιώργος Κουκλάκης είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων, πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου και της Δημοτικής επιχείρησης ΚΥΔΩΝ και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης. Ενώ υπήρξε και αγαπημένος φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη βυθίζοντάς την σε βαρύ πένθος και η οποία δημοσίευσε και στην σελίδα της στο fb το δυσάρεστο γεγονός θέλοντας και να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικολάου Καλογερή

Βαθύτατη θλίψη μάς προκαλεί η ξαφνική απώλεια του συμπολίτη μας Γιώργου Κουκλάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον τόπο μας, μέσα από θέσεις ευθύνης στην αυτοδιοίκηση και στους κοινωνικούς φορείς των Χανίων, με σεμνότητα και νηφαλιότητα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης:

«Ο Γιώργος Κουκλάκης, που τόσο ξαφνικά χάθηκε από κοντά μας, ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός. Πολύτιμος για τους φίλους του, ειδικά για εμάς τους νεότερους, δοτικός προς τους συνανθρώπους του. Υπηρέτησε με συνέπεια, αξιοπρέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης το δημόσιο βίο των Χανίων. Τον αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη έχοντας στη σκέψη μου την οικογένειά του, στην οποία εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη:

«Η ξαφνική απώλεια του Γιώργου Κουκλάκη, γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία των Χανίων. Ο Γιώργος ήταν ένας ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία τίμησε με την ευσυνειδησία του, το ενδιαφέρον του και την ειλικρινή διάθεσή του για προσφορά, από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, ως αντιδήμαρχος Δήμου Χανίων, ως πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, της Δημοτικής Πινακοθήκης, της Δημοτικής Επιχείρησης “ΚΥΔΩΝ” και ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων Χανίων.

Ως συνάδελφος τραπεζικός υπάλληλος, είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε πολλές φορές ως μέλη και οι δυο της ΟΤΟΕ, όπου κι εκεί η συνεισφορά του ήταν πάντα ουσιαστική κι αποτελεσματική. Ο Γιώργος όμως πάνω απ΄όλα ήταν ένας ευγενής άνθρωπος, με ήθος και αξίες, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του καθώς και στην αυτοδιοικητική οικογένεια του Δήμου Χανίων»

Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Χανίων, Γιώργος Μαρκουλάκης

Συντετριμμένοι πληροφορηθήκαμε, την είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού σε όλους μας, Γιώργου Κουκλάκη. Ο Γιώργος Κουκλάκης ήταν πάντα μπροστάρης στους αγώνες της παράταξης, άνθρωπος της προσφοράς, και πολύ αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων. Του άρεσε να προσφέρει και να βοηθάει τους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη και αυτό το κατάφερνε από όλες τις θέσεις που είχε αναλάβει στο πλούσιο βιογραφικό του.

Είχε διατελέσει για πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Χανίων, πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΥΔΩΝ, αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης. Ο Γιώργος Κουκλάκης θα μείνει πάντα στις καρδιές μας και στην μνήμη μας, για την αγωνιστικότητα του, την καλοσύνη του, την ανιδιοτελή προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και την αγάπη του για τον τόπο του.

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην αγαπημένη του σύζυγο Τασία, στις κόρες του Βιβή, Γεωργία και Μαίρη και σε όλους τους οικείους του.

Σε ευχαριστούμε, για την αστείρευτη προσφορά σου και την μεγάλη παρακαταθήκη που μας αφήνεις!

Καλό σου ταξίδι, Γιώργο!

Ο πρώην Δήμαρχος Χανίων, Κυριάκος Βιρβιδάκης:

«Ήταν ένας καλός φίλος μεταξύ των άλλων διετέλεσε Αντιδήμαρχος όταν ήμουν Δήμαρχος Χανίων. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους δικούς του, αιωνία η μνήμη του…»

Η πρώην βουλευτής, Ευαγγελία Κουρουπάκη:

Τόσο αναπάντεχα ,τόσο ξαφνικά μου ήρθε το “κακό νέο”για τον Γιώργο Κουκλάκη. Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουσα.

Ήταν όμως τόσο αλήθεια ή εισαγωγή της είδησης: “Έφυγε ένας Χανιώτης φίλος σου που δεν περνούσε μέρα να μην ρωτήσει για σένα, να μην πει τα καλύτερα λόγια, να μην ενδιαφερθεί…”

Πρόλαβα στις πρόσφατες εκλογές και σου είπα τόσα “ευχαριστώ”. Αν και ήσουν συνεργάτης της Ντόρας.

“Καλό ταξίδι” φίλε μου, τα Χανιά φτώχυναν σήμερα»


Πηγή