«Δεν το έβαλα κάτω»: Οι δύσκολες ώρες της Άννας Φόνσου και η πρώτη ανάρτηση μετά την έξωση από το σπίτι της

August 6, 2023

«Δεν το έβαλα κάτω»: Οι δύσκολες ώρες της Άννας Φόνσου και η πρώτη ανάρτηση μετά την έξωση από το σπίτι της


Διαφ.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Άννα Φόνσου περνάει δύσκολες ώρες τα τελευταία 24ωρα καθώς η ηθοποιός, που δημιούργησε το «Σπίτι του Ηθοποιού» εγκαταλείπει την οικία όπου ζει τα τελευταία 50 χρόνια. Όπως περιγράφει η Άννα Φόνσου, η πολυκατοικία της κρίθηκε επικίνδυνη και τώρα καλείται να δει τι θα κάνει τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι που διαμένουν εκεί.

«Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν η Άννα Φόνσου μετακόμισε στο νέο της σπίτι και το μοιράστηκε μαζί δημοσιεύοντας φωτογραφίες ενώ δεν έχασε χρόνο και έχει βάλει ήδη την πινελιά της στη διαμόρφωση και διακόσμηση του νέου της χώρου.

Άννα Φόνσου: Η ανάρτηση από το νέο της σπίτι

«Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω… Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας.

Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ», έγραψε η Άννα Φόνσου.

Δείτε το νέο της σπίτι μετά την “έξωση”


Πηγή