Βγήκε από την εντατική ο Σπύρος Φωκάς: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μέσα από το νοσοκομείο

August 7, 2023

Βγήκε από την εντατική ο Σπύρος Φωκάς: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μέσα από το νοσοκομείο


Διαφ.

Στην εντατική βρέθηκε ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Ο ηθοποιός παρουσίασε σοβαρή λοίμωξη στη χολή και έπρεπε να χειρουργηθεί. Όπως και έγινε, μόνο που λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του έπρεπε να μπει στην εντατική.

Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, αποκαλύπτοντας και τα λόγια του ηθοποιού από το κρεβάτι του νοσοκομείου. «Εγώ δεν φοβάμαι τον χάρο. Μόνο τον τραγουδώ», είπε ο Σπύρος Φωκάς από την Εντατική.

Μάλιστα, σήμερα, η Λίλιαν Φωκά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με αφορμή την επίσκεψη του κουμπάρου του ζευγαριού για να δει από κοντά τον Σπύρο Φωκά.

«Κουμπάρος και σκηνοθέτης της τελευταίας παράστασης του Σπύρου.* Τα παιδιά του Πατρός* Χέρι χερι…» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου απεικονίζεται ο κουμπάρος τους να κρατάει σφιχτά το χέρι του Σπύρου Φωκά ο οποίος ευτυχώς έχει βγει από την εντατική.

Πλέον όλοι αισιοδοξούν πως η υγεία του αγαπημένου ηθοποιού θα βελτιωθεί και θα καταφέρει να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι τους, σε έναν οικισμό κοντά στην Κόρινθο όπου ζει με τη σύζυγό του.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:


Πηγή