Τον δηλητηρίασε για να πάρει επίδομα μετά το θάνατό του: Σατανική σύζυγος έριχνε χλωρίνη στον καφέ του άντρα της

August 7, 2023

Τον δηλητηρίασε για να πάρει επίδομα μετά το θάνατό του: Σατανική σύζυγος έριχνε χλωρίνη στον καφέ του άντρα της


Διαφ.

Πανούργα σύζυγος στις ΗΠΑ δηλητηρίαζε με χλωρίνη τον καφέ του εν διαστάσει άνδρα της, για πολλούς μήνες, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, η Μέλοντι Τζόνσον συνελήφθη από την Αστυνομία, στις 128 Ιουλίου, επειδή ο εν διαστάσει σύζυγός της, υπάλληλος της Πολεμικής Αεροπορίας, έδειξε βίντεο στην αστυνομία που φέρεται να την δείχνει να ρίχνει χλωρίνη στη μηχανή του καφέ.

Ο σύζυγος, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, παρατήρησε, για πρώτη φορά, ότι ο καφές του είχε περίεργη γεύση στα τέλη Μαρτίου, ενώ ήταν στη Γερμανία.

Η 39χρονη και ο σύζυγός της βρίσκονταν στη διαδικασία του διαζυγίου, αλλά συνέχιζαν να ζουν μαζί με το παιδί τους στο ίδιο σπίτι.

Ο σύζυγος συνέχισε να πίνει τον περίεργο καφέ δύο ή τρεις εβδομάδες, πριν χρησιμοποιήσει ταινίες χημικού ελέγχου, προκειμένου να ελέγξει το νερό στη βρύση του, το οποίο βγήκε φυσιολογικό.

Ωστόσο,όταν εξέτασε το νερό στην καφετιέρα του, εντόπισε «ψηλά επίπεδα χλωρίου», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Τον Μάιο, ο σύζυγος έβαλε μια κάμερα στο σπίτι και είδε την Τζόνσον «να ρίχνει κάτι στην καφετιέρα του».

Πώς την παγίδευσε σύζυγό του

Προσποιήθηκε ότι έπινε τον καφέ μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στην Αμερική, στις 28 Ιουνίου, επειδή δεν ήθελε να καταθέσει μήνυση στη Γερμανία, υπογραμμίζει το NBC News.

Ενώ ο σύζυγος έμενε προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο σε αεροπορική βάση της Αριζόνα, στις 5 Ιουλίου τοποθέτησε μια άλλη κάμερα, όπου στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται «να πηγαίνει στην καφετιέρα του και να ρίχνει κάτι στο δοχείο νερού».

Ο σύζυγος υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία, την αμέσως επόμενη ημέρα, αλλά οι αστυνομικοί του είπαν ότι δεν ήταν σαφές τι έριχνε η Τζόνσον στην καφετιέρα του. Όταν η οικογένεια μετακόμισε σε μόνιμη κατοικία, στις 7 Ιουλίου, έβαλε περισσότερες κάμερες, οι οποίες έμοιαζαν με συναγερμούς πυρκαγιάς.

Μία τοποθετήθηκε στο πλυντήριο, όπου φυλάσσεται η χλωρίνη, μία άλλη ακριβώς πάνω από την καφετιέρα και μία τρίτη τοποθετήθηκε για να δείχνει τις κινήσεις μεταξύ αυτών των δύο χώρων.

Μετά τη συλλογή πολλαπλών βίντεο, φαίνεται η Τζόνσον «να παίρνει χλωρίνη, να τη ρίχνει σε ένα δοχείο και στη συνέχεια να περπατάει και να τη ρίχνει στην καφετιέρα» και τότε ο σύζυγος πήγε ξανά στην αστυνομία.

Για ποιο λόγο η σύζυγος προσπαθούσε να σκοτώσει τον άνδρα της

Είπε στην αστυνομία ότι πιστεύει πως η εν διαστάσει σύζυγός του προσπαθούσε να τον σκοτώσει για να εισπράξει επιδόματα θανάτου.

Η Τζόνσον συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης και προσθήκη δηλητηρίου σε φαγητό ή ποτό.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι, φέρεται να ανακαλύφθηκε ένα δοχείο στο υπνοδωμάτιο της Τζόνσον κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου της, το οποίο μύριζε σαν χλωρίνη και είχε κάποιο υγρό μέσα, ενώ φέρεται να υπήρχε υγρό μέσα στην καφετιέρα που μύριζε σαν χλωρίνη.

Σύζυγος δηλητηρίαζε τον άνδρα της


Πηγή