“Διαταραχές, πόνοι, διακοπή περιόδου, πρήξιμο”: Τα προβλήματα υγείας της Σταυρούλας Χρυσαειδή λόγω Survivor

August 7, 2023

“Διαταραχές, πόνοι, διακοπή περιόδου, πρήξιμο”: Τα προβλήματα υγείας της Σταυρούλας Χρυσαειδή λόγω Survivor


Διαφ.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε συνέντευξή της στο «papakostories.gr», μίλησε για το Survivor All Star και τα προβλήματα που δημιούργησε στην υγεία της το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως υπογράμμισε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star για τον κόσμο που την στήριξε «η επαφή μου με τον κόσμο του Survivor ήταν αρκετά πρωτόγνωρη, η αλήθεια είναι. Δεν περίμενα τόση αγάπη, τόση ευγένεια και τόση πίστη προς εμένα από τον κόσμο. Μπορεί να είχα συμμετάσχει στο πιο πρόσφατο Survivor, αλλά είχα μπει εμβόλιμη και σε πολύ κόσμο δεν άρεσε αυτό. Ούτε και εμένα μου άρεσε, αλλά δεν είναι δική μας απόφαση αυτό».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ευχαριστεί τον κόσμο που τη στήριξε

Και συμπληρώνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή «φέτος που μπήκα από την αρχή του παιχνιδιού, σίγουρα βοήθησε πολύ στο να με γνωρίσει ο κόσμος ακόμα καλύτερα και να δει τι πρεσβεύω και αν μπορώ να αντέξω τις δύσκολες συνθήκες στην αρχή. Το ευχαριστώ προς τον κόσμο που με υποστήριξε και με υποστηρίζει ακόμα είναι πολύ λίγο».

Κλονίστηκε η υγεία της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Σχετικά με την υγεία της, επεσήμανε «η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά, καθώς ο οργανισμός μου δεν είχε προλάβει να συνέλθει με μόλις 6 μήνες στην Ελλάδα από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχα αρκετές διαταραχές και πόνους στο στομάχι, επίσης η περίοδος μου για ακόμη μια φορά διακόπηκε λόγω συνθηκών και απώλειας βάρους. Βέβαια, φέτος μπήκα λίγο παραπάνω σε κιλά από ό,τι ήμουν στο προηγούμενο παιχνίδι και κάποια στιγμή έχασα περίπου 10 κιλά. Αλλά μόλις κερδίσαμε το έπαθλο του Λονδίνου και ταξιδέψαμε και μπήκαμε λίγο σε ρυθμούς κανονικούς, η περίοδος μου επανήλθε και εκεί πρήστηκα απίστευτα πολύ και έκανα κατακράτηση, οπότε ό,τι έτρωγα μετά, ακόμη και λίγο να ήταν, το έπαιρνα κατευθείαν λόγω ορμονών».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έμπαινε ξανά στο Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σημείωσε «πολύς κόσμος με ρωτάει “θα ξαναμπείς;” και η απάντησή μου πάντα είναι χαμόγελο και γέλια, γιατί μου κάνει εντύπωση που θέλουν να με δουν και 3η φορά στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα. Μπορώ να αντέξω γενικά, τα πάντα και σωματικά θα είμαι πάντα έτοιμη για κάτι τέτοιο, αλλά ψυχολογικά φθείρεσαι και χάνεις στιγμές από τη ζωή σου και των ανθρώπων σου. Οπότε αν θα το ξαναέκανα είναι αβέβαιο».

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Survivor All Star


Πηγή