27 χρονών και κούκλος: Ο άγνωστος γιος του Ευαγγελάτου, Λάμπης, από τον 1ο του γάμο με την Θεοδωρακοπούλου

August 7, 2023

27 χρονών και κούκλος: Ο άγνωστος γιος του Ευαγγελάτου, Λάμπης, από τον 1ο του γάμο με την Θεοδωρακοπούλου


Διαφ.

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος, ο πρώτος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, έγινε 27 ετών.

Η αθλητικογράφος θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος έκλεισε τα 27 του χρόνια

Ειδικότερα, δημοσίευσε μία φωτογραφία τους και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Αγάπη μου, πριν από 27 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου εσένα, το πρώτο φως της ζωής μου. Κι απ’ τις πρώτες “τιμονιές” της ωραίας πορείας σου ως σήμερα, νιώθω περήφανη γι’ αυτό που είσαι και για εκεί που έχεις φτάσει. Χρόνια πολλά γιόκα μου, με υγεία, ευτυχία και αγάπη και η μαμά είναι πάντα δίπλα σου, σε όποια λιμάνια ζωής κι αν επιλέγεις…».

Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου για τον Λάμπη Ευαγγελάτο

Υπενθυμίζεται ότι το 1996, ο Νίκος Ευαγγελάτος παντρεύτηκε, για πρώτη φορά, με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και απέκτησαν έναν γιο, τον Λάμπη. Το ζευγάρι χώρισε τρία χρόνια αργότερα, το 1999 και το 2003 ο Νίκος Ευαγγελάτος παντρεύτηκε με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα (1999) και τη Λυδία (2004).

Λάμπης Ευαγγελάτος γενέθλια


Πηγή