“Κατέρρευσε” ο Γιώργος Λιάνης όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα, δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα

August 8, 2023

“Κατέρρευσε” ο Γιώργος Λιάνης όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα, δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάνης περνάει δύσκολες στιγμές, μετά το ατύχημα που είχε η Λιζέτα Νικολάου, πέφτοντας από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» και ρεπορτάζ των Ρενέ Σαραντινού και Σάσας Σταμάτη, η τραγουδίστρια, μετά την πτώση της, έχασε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρινόταν.

Ένας υπάλληλος της καφετέριας, όπου βρισκόταν η τραγουδίστρια, πήρε το κινητό της και κάλεσε τη Χαρούλα Αλεξίου, τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της, οπότε ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν.

Ο Γιώργος Λιάνης ενημερώθηκε από τον γιο του

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ο γιος της, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να μη δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Η στήριξη του Γιώργου Λιάνη στον γιο του

Ο Γιώργος Λιάνης, μιλώντας στην «On Time», υπογράμμισε «είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα», ενώ βρίσκεται στο πλευρό του γιου του, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Γιώργος Λιάνης για τη Λιζέτα Νικολάου

Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, ενημέρωσε το γιο της, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time, η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξέλιξη της πορείας της και σαφώς δυσκολεύει το ιατρικό έργο. Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Η Λιζέτα Νικολάου παραμένει διασωληνωμένη στην ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και δεν μπορεί να τη δει κανείς. Η “On Time” επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του γιου του αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα: «Είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα».


Πηγή