Το παγκάκι με τον πιο γλυκιά ιστορία στην Αθήνα – Στην Άνω Γλυφάδα έδωσαν το σωστό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα

August 8, 2023

Το παγκάκι με τον πιο γλυκιά ιστορία στην Αθήνα – Στην Άνω Γλυφάδα έδωσαν το σωστό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα


Διαφ.

Ένα παγκάκι στην Άνω Γλυφάδα, κρύβει μία συγκινητική ιστορία για έναν 95χρονο άνδρα και τον καθημερινό περίπατό του στην πλατεία.

Ειδικότερα, πριν λίγες ημέρες, η κυρία Αναστασία Π. έστειλε email στον Δήμο Γλυφάδας, για να γνωστοποιήσει το αίτημα του 95χρονου γείτονά της.

Όπως αναφέρει το mail «Καλημέρα, σας γράφω για να εξυπηρετήσω έναν ευγενέστατο γείτονα, ετών 95, στην Άνω Γλυφάδα δίπλα από το σπίτι μου. Ονομάζεται Θ.Γ. Με παρακάλεσε να σας μεταφέρω ένα αίτημά του, να βάλετε αν γίνεται ένα παγκάκι στην μικρή πλατεία Κέντακα, οδός Καλαβρύτων και Δομοκού. Πηγαίνει κάθε μέρα μια μικρή βόλτα και θέλει να ξεκουράζεται εκεί. Η πλατεία αυτή έχει κάποιες σανίδες μόνο για να κάθεσαι. Σας ευχαριστώ».

Το παγκάκι τοποθετήθηκε στην πλατεία

Το email προωθήθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία και αφού έγινε αυτοψία του χώρου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Γιάννης Σκαλτσάς ενημέρωσε τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος ενέκρινε το έργο και έτσι, με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου, έγινε μετατροπή, ώστε να μικρύνει ένα παγκάκι για να μπορεί να τοποθετηθεί σωστά στην πλατεία.

Όπως υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σκαλτσάς «εύχομαι κάποια μέρα να δω τον κύριο Θ.Γ. να κάθεται στο παγκάκι, να συστηθώ και να του πω πως σεβόμαστε πολύ αυτή την ηλικία στο Δήμο μας. Πόσο μάλλον όταν και ο πατέρας μου Σκαλτσάς Αθανάσιος έχει την ίδια ηλικία. Πού ξέρεις; Ίσως και να γνωρίζονται…».

Τοποθετήθηκε παγκάκι σε πλατεία στην Άνω Γλυφάδα


Πηγή