Χοροί και γέλια μέχρι δακρύων: Το “κρυφό” βίντεο της Κατερίνας Παναγοπούλου που μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ

August 8, 2023

Χοροί και γέλια μέχρι δακρύων: Το “κρυφό” βίντεο της Κατερίνας Παναγοπούλου που μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ


Διαφ.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρίσκεται σε διακοπές και όχι με τους καλύτερους οιωνούς, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Twitter, ωστόσο οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα βίντεο με της πιο αστείες στιγμές της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου εύχεται καλό καλοκαίρι

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές πίσω από τις κάμερες, το οποίο ετοίμασαν οι συνεργάτες της.

Μάλιστα, στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Ένα backstage βίντεο που ολοκληρώθηκε χθες, τελευταία μέρα της σεζόν! Με γέλια – πολλά γέλια, από υπέροχους συνεργάτες, τους εκπληκτικούς επαγγελματίες που έκαναν στιγμές έντασης, άγχους, πίεσης να γίνουν πιο φωτεινές.

Πίσω από τα γέλια, ατελείωτες ώρες δουλειάς, προσπάθειας, επιμονής. Καρδιοχτύπι, δυσκολίες, μελέτη, άγχος, υπερένταση, διαφωνίες, κάποιες φορές τσακωμοί και φωνές. Αλλά και ένας ειλικρινής σεβασμός για την αδιαπραγμάτευτη πίστη στον κοινό στόχο.

Αυτό το «Καλό δελτίο, Κατερίνα μου» λίγο πριν το 3-2-1, οι στιγμές που βλέπω κάποιο από τα παιδιά στο πλατό να κάνει τον σταυρό του κρυφά πίσω από τις κάμερες για να πάνε όλα καλά κ εκείνο το «Είσαι εντάξει Κατερίνα μου; Χρειάζεσαι κάτι; Καλό δελτίο!» Από μια ομάδα που παίζει πάνω από όλα για την φανέλα, ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι».

Το βίντεο με τις αστείες στιγμές της Κατερίνας Παναγοπούλου

Κατερίνα Παναγοπούλου ανάρτηση


Πηγή