Δυστυχώς ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα: Πολύ άσχημα τα νέα για τη Λιζέτα Νικολάου σύμφωνα με τους γιατρούς

August 9, 2023

Δυστυχώς ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα: Πολύ άσχημα τα νέα για τη Λιζέτα Νικολάου σύμφωνα με τους γιατρούς


Διαφ.

Μία δύσκολη περίοδο διανύει η Λιζέτα Νικολάου, καθώς βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη μετά από ατύχημα σε καφετέρια.

Η τραγουδίστρια, μετά την πτώση της από τις σκάλες, έχασε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρινόταν.

Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, ενημέρωσε το γιο της, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξέλιξη της πορείας της και σαφώς δυσκολεύει το ιατρικό έργο. Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Η Λιζέτα Νικολάου παραμένει διασωληνωμένη στην ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και δεν μπορεί να τη δει κανείς. Ο σύζυγός της, Γιώργος Λιάνης, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του γιου του αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα στις κάμερες για το συμβάν. Αρκέστηκε σε αυτό: «Είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα».


Πηγή