Πήγε να προσκυνήσει: Ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου στην Μυτιλήνη

August 9, 2023

Πήγε να προσκυνήσει: Ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου στην Μυτιλήνη


Διαφ.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, επέλεξε την πανέμορφη Μυτιλήνη για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Εκεί, επισκέφτηκε ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα, τον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Ταξιάρχη Μιχαήλ στο Μανταμάδο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος φωτογραφήθηκε με τον ιερέα της εκκλησίας και άλλους προσκυνητές και οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο instagram του orthodoxtruth.gr. Ακόμη, προσκύνησε την εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ που είναι η μοναδική ανάγλυφη εικόνα στην Ελλάδα και φτιάχτηκε σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, από χώμα και το αίμα σφαγιαθέντων μοναχών, έπειτα από επιδρομή που δέχτηκε το μοναστήρι από Σαρακηνούς πειρατές.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει εκφράσει κατά καιρούς δημόσια την πίστη του στο Θεό και δηλώνει κοντά στην εκκλησία. «Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής.

Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος


Πηγή