Στα 67 της, πιο κούκλα κι από τα 30 της: Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Τζοβάνα Φραγκούλη που μεσουρανούσε στα 80s και 90s

August 9, 2023
Η καριέρα της ξεκίνησε ως ηθοποιός και στις δεκαετίες του 80 και 90 μετακινήθηκε στην παρουσίαση της εκπομπής Πες το και θα γίνει στο Μega το 1995.

Στα 67 της, πιο κούκλα κι από τα 30 της: Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Τζοβάνα Φραγκούλη που μεσουρανούσε στα 80s και 90s


Διαφ.

Η τηλεοπτική παρουσία της Τζοβάνας Φραγκούλη έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μας, αφού υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες.

Ήταν η καλή νεράιδα των παιδιών που έκανε αληθινές τις επιθυμίες τους και πολλές φορές και τα όνειρά τους.

Στην καριέρα της ξεκίνησε ως ηθοποιός, τις δεκαετίες του ΄80 και ΄90 και αμέσως μετά πέρασε στην παρουσίαση της εκπομπής Πες το και θα γίνει στο Μega, το 1995.

Μέσα από αυτή την εκπομπή, η Τζοβάνα Φραγκούλη γνώρισε πολλές σπουδαίες προσωπικότητες. Μεταξύ αυτών, την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, την Πρωθυπουργό της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ο Β΄ και άλλες προσωπικότητες από το διεθνές τζετ σετ.

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο τα καλοκαίρια συνηθίζει να τα περνά στη Μύκονο. Αυτή τη φορά όμως, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανήρτησε μία δημοσίευση από την όμορφη Κρήτη, γράφοντας στη λεζάντα Μην σκέφτεσαι… ξεκίνα να ονειρεύεσαι.

Η Τζοβάνα Φραγκούλη, δείχνει ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Τα μαλλιά της είναι ξανθά όπως τη γνωρίσαμε, αλλά έχει προτιμήσει γήινες αποχρώσεις και τα έχει μακρύνει.


Πηγή