«Ο καρκίνος είναι δώρο Θεού»: Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Πολύζου, η φωτογραφία από το χειρουργείο

August 9, 2023

«Ο καρκίνος είναι δώρο Θεού»: Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Πολύζου, η φωτογραφία από το χειρουργείο


Διαφ.

Η γνωστή Μαραθονοδρόμος Μαρία Πολύζου σοκάρει και συγκινεί ταυτόχρονα μέσω της ανάρτησης της σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Μία ανάρτηση για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έκανε πριν από λίγες ώρες η Μαρία Πολύζου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Μαραθωνοδρόμος θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα σε όσους παλεύουν με τον καρκίνο λέγοντας χαρακτηριστικά πως από την αρρώστια αυτή βγαίνουν όλοι πιο δυνατοί.

Η ανάρτηση της Μαραθονοδρόμου

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Πολύζου εκμυστηρεύεται  πως ο καρκίνος είναι σαν να σου δίνει κάποιος μία μπουνιά ενώ τόνισε πως από όταν βγήκε νικήτρια, όλα έχουν επανέλθει και ανέβηκε πνευματικό επίπεδο.

Τα ακριβή της λόγια

“Υπάρχουν κάποιες στιγμές που γιορτάζεις μέσα σου σαν να είναι δυο φορές τα γενέθλια της ζωής σου. Αφήνοντας πίσω τον καρκίνο 4 χρόνια από εκείνη την ημέρα του χειρουργείου και τόσων μηνών να αγωνίζεσαι στα νοσοκομεία, ξέρεις ότι δεν έχεις καιρό για χάσιμο! Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο! Η ζωή συνεχίζεται και έχεις μια δεύτερη ευκαιρία που σου έχει δοθεί! Είσαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ και προχωράς σε άλλο επίπεδο!

Για όλες τις γυναίκες που περνούν τον καρκίνο θα ήθελα να τους πω ότι ο καιρός περνά γρήγορα και όλα επανέρχονται, πιο όμορφα και πιο δυνατά αυτή τη φορά! Ο καρκίνος είναι σαν κάποιος να σου δίνει μια δυνατή μπουνιά και να σου λέει “σταματά τώρα”. Περίμενε… ανάπαυλα! Πού πας; Ο καρκίνος είναι ένας μεγάλος ΔΑΣΚΑΛΟΣ που έρχεται στη ζωή σου για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις πιο ψηλά και να ανέβεις πνευματικό επίπεδο.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ είναι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ! Μην τα ΠΑΡΑΤΑΣ ποτέ! Και προχωρά με όλη σου τη δύναμη. Η ζωή είναι ένας μαραθώνιος.Τρέξε τον με τον δικό σου τρόπο. Το χαμογελο σου έχει άλλη αξία. Μην σπαταλάτε τη ζωή σας σε τίποτα ανούσιο. Είμαι ΕΥΓΝΩΝΩΝ στους γιατρούς μου.”, έγραψε η Μαρία Πολύζου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


Πηγή