Δεν τρώει σουβλάκια, δεν τις αρέσουν οι πατάτες ούτε τα μακαρόνια: Αυτά τρώει η Βίκυ Κάβουρα & δε παίρνει γραμμάριο

August 9, 2023

Δεν τρώει σουβλάκια, δεν τις αρέσουν οι πατάτες ούτε τα μακαρόνια: Αυτά τρώει η Βίκυ Κάβουρα & δε παίρνει γραμμάριο


Διαφ.

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz και σε αυτό συμβάλει σίγουρα και το καλλίγραμμα κορμί της. Και το οποίο έχει αποκτήσει με σωστή διατροφή και φυσικά και αρκετή γυμναστική.

Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της η Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα μοιράζεται μαζί μας το μυστικό της fit σιλουέτας της!

Η Βίκυ Κάβουρα είχε μιλήσει παλαιότερα στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής που ακολουθεί για να διατηρεί τη καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η ίδια αποκάλυψε πως γυμνάζεται από τη παιδική της ηλικία, ενώ δεν τρώει junk food. Χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα δήλωσε: «Γυμνάζομαι από 13 χρονών και η διατροφή μου είναι συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν τρώω ποτέ ελληνικά σουβλάκια. Έχω φάει μια φορά burger.

«Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια λόγω της προπόνησης, δεν μου άρεσαν. Προσπάθησα, πιέστηκα, εντάξει τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν οι πατάτες» πρόσθεσε.

Για την επιδερμίδα της δήλωσε πως φτιάχνει μάσκα με γιαούρτι πλήρες με μέλι, το οποίο βάζει στο πρόσωπό της και το αφήνει για μισή ώρα.

Η Βίκυ Κάβουρα μας δείχνει καθημερινά μέσω Instagram στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέπτεται καθώς  περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα αυτήν την περίοδο με την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους»

Ενώ και σε ανάρτησή της που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα από την Κρήτη, είδαμε πως απόλαυσε ένα εξαιρετικά λιτό αλλά υγιεινό πρωινό, που περιλαμβάνει:

Φρούτα (μήλο, μπανάνα, χουρμάδες)

Ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα)

Μία φρυγανιά με λίγο μέλι

Φυσικό χυμό πορτοκάλι


Πηγή