Δεν τη γνώρισε ούτε ο Μπέλλος: Η Μαρία Μπέη άβαφη & χωρίς φίλτρα στην παραλία, “πρόδωσε” την αληθινή της εικόνα

August 9, 2023

Δεν τη γνώρισε ούτε ο Μπέλλος: Η Μαρία Μπέη άβαφη & χωρίς φίλτρα στην παραλία, “πρόδωσε” την αληθινή της εικόνα


Διαφ.

Η Μαρία Μπέη αναδείχθηκε ως η μεγάλη νικήτρια του δημοφιλούς διαγωνισμού “MasterChef 2023”, κατακτώντας με επιτυχία το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο και αποσπώντας τον επιθυμητό μαγειρικό τίτλο.

Μαρία Μπέη: Φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Εκτός από τις επιδόσεις της στο “MasterChef 2023”, η Μαρία Μπέη δείχνει να είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, όπου διαμοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στο ένα από τα stories που ανέβασε, μάλιστα, η ίδια εμφανίζεται φυσική, χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είχε δηλώσει πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να είναι πάντα περιποιημένη και να μην εμφανίζεται ποτέ άβαφη. Να θυμίσουμε εδώ πως η προσεγμένη εμφάνισή της αποτελούσε πάντα μια προτεραιότητα για την ίδια.

Τα όσα δήλωσε για την εμφάνιση της:

Η Μαρία Μπέη παραβίασε τον “κανόνα” της για τους ακολούθους της, λέγοντας στη λεζάντα: «Επειδή μου το ζητήσατε… Χωρίς makeup και χωρίς φίλτρα. Κορίτσια ξέρω ότι πολλές εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με την εμφάνισή σας, αλλά μια μέρα θα τα αφήσετε όλα πίσω… αρκεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι. Όλες είμαστε μοναδικές».


Πηγή