Χαμός με καθηγήτρια γυμνασίου, είχε 4 χρόνια σχέση με μαθητή της – «Ήθελα να ήμασταν για πάντα μαζί»

August 10, 2023

Χαμός με καθηγήτρια γυμνασίου, είχε 4 χρόνια σχέση με μαθητή της – «Ήθελα να ήμασταν για πάντα μαζί»


Διαφ.

Μία 34χρονη διευθύντρια σχολείου στο Λας Βέγκας, κατηγορείται ότι είχε σχέση με μαθητή, για τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρει το “FOX 5”, η Kaitlin Glover, η οποία εργαζόταν στο “Mountain View Christian School”, κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδί και για το ότι ως υπάλληλος σχολείου σε θέση εξουσίας, επιδιδόταν σε ερωτική επαφή με μαθητή άνω των 16 ετών.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας υπογράμμισε σε έκθεσή του ότι ένας μαθητής υποστήριξε τον Ιούνιο του 2022 ότι είχε επαφή με τη δασκάλα του, την 34χρονη.

Οι δυο τους είχαν σχέση το διάστημα μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Σεπτεμβρίου 2021, φέρεται να σημείωσε ο μαθητής στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε, όταν οι δυο τους άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στα social media.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «η Glover άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες της μέσω του Snapchat».

Η διευθύντρια κατηγορείται πως είχε επαφή με τον μαθητή στο βαν της μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

Η 34χρονη διευθύντρια σχολείου απειλούσε τον μαθητή

«Το θύμα δεν είπε σε κανέναν για τη σχέση τους για τέσσερα χρόνια, επειδή η ύποπτη είπε ότι θα αυτοκτονούσε αν το θύμα την εγκατέλειπε, ή ότι θα αυτοκτονούσε αν το έλεγε στην αστυνομία», τονίζεται.

Ο Cook ανέφερε ότι ένα μέλος της οικογένειας ενημέρωσε το σχολείο για τους ισχυρισμούς το καλοκαίρι και πρόσθεσε ότι η Glover δεν έχει εργαστεί στο σχολείο από τότε που η οικογένεια ανέφερε τους ισχυρισμούς.

«Το σχολείο συνεργάστηκε και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την αστυνομία. Ευχόμαστε το καλύτερο για τον πρώην μαθητή και ελπίζουμε η νομική διαδικασία και η έρευνα να φτάσουν στην αλήθεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», κατέληξε ο Cook.

34χρονη διευθύντρια σχολείου είχε σχέση με μαθητή


Πηγή