Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τη Λιζέτα Νικολάου: Δυστυχώς είναι αλήθεια, ανακοινώθηκε ότι την σώζει μόνο 1 θαύμα

August 10, 2023

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τη Λιζέτα Νικολάου: Δυστυχώς είναι αλήθεια, ανακοινώθηκε ότι την σώζει μόνο 1 θαύμα


Διαφ.

Η Λιζέτα Νικολάου συνεχίζει να είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, από την περασμένη Παρασκευή, οπότε είχε ένα ατύχημα, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται μη αναστρέψιμη, ελπίζοντας όλοι σ’ ένα θαύμα.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια, θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες και έπεσε, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Espresso”, η κατάσταση της υγείας της «είναι εξαιρετικά σοβαρή και, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, δυστυχώς μη αναστρέψιμη».

Συγκλονισμένοι οι φίλοι της Λιζέτας Νικολάου με το ατύχημά της

Όπως υπογράμμισε ο Θάνος Καληώρας «είμαι συγκλονισμένος! Πριν από 15 μέρες ήμασταν όλοι μαζί, με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή. Εύχομαι να το ξεπεράσει, να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας. Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της. Ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλη η Ελλάδα είναι αναστατωμένη».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Τραγουδιστών, Κώστας Σκόνδρας, επεσήμανε «πρόκειται για μια σπουδαία φίλη. Διέμενε πολύ συχνά στο σπίτι μας και περνούσαμε υπέροχα. Την προηγούμενη μέρα από το ατύχημα φιλοξενήθηκε σε εμάς. Είχαμε προγραμματίσει και τις διακοπές μας στη Χαλκιδική. Με την είδηση του ατυχήματος είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Έχουμε καταρρακωθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα. Από τη μέρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του ατυχήματος δεν έπαψαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Επικοινώνησαν τουλάχιστον 60 συνάδελφοι για να ρωτήσουν για την υγεία της. Όλοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα».

Τέλος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοφίλου σημείωσε στην εφημερίδα για τη Λιζέτα Νικολάου «εάν είναι να μας εγκαταλείψει, ας γίνει χωρίς πόνο, κι αν είναι να γυρίσει κοντά μας, θα το χαρούμε σαν να πρόκειται για εμάς τους ίδιους. Είμαστε ατελείωτα χρόνια φίλοι. Πρόκειται για μια όμορφη καλλιτέχνιδα, μια αξιολάτρευτη μητέρα και γιαγιά. Και μια σπουδαία φωνή. Λιζέτα, γύρισε κοντά μας».

Οι ευχές του Σπύρου Φωκά στη Λιζέτα Νικολάου

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο παραμένει και ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στην εντατική, με τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά, να ενημερώνει για την υγεία του, μέσω αναρτήσεων στα social media.

Και ο ηθοποιός εύχεται το καλύτερο στη Λιζέτα Νικολάου, με τη σύζυγό του να μεταφέρει το μήνυμά του, μέσω facebook, τονίζοντας «Λιζέτα κούκλα μου, κράτα γερά. Σπύρος».

Σπύρος Φωκάς για Λιζέτα Νικολάου


Πηγή