«Δεν θα χάσω ούτε ένα επεισόδιο»: “Βόμβα” από Τριαντάφυλλο για το επόμενο Survivor All Star & τον Ντάνο

August 10, 2023

«Δεν θα χάσω ούτε ένα επεισόδιο»: “Βόμβα” από Τριαντάφυλλο για το επόμενο Survivor All Star & τον Ντάνο


Διαφ.

Μια αποκάλυψη για το νέο κύκλο του Survivor έκανε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» την Δευτέρα 7 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, στο νέο Survivor δεν θα είναι όλοι παίκτες all stars και μάλιστα πρόσθεσε, πως η παραγωγή θέλει όσο τίποτε άλλο να δει τον “Ντάνο” μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών για μένα και είναι ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο Acun Ilicali. Εάν τα βρουν στο οικονομικό, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Κι άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα…

Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους All Star να παίζουν κόντρα σε άγνωστους. Είναι κάτι διαφορετικό και θα πάει καλά», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του OPEN πρόσθεσε επίσης με νόημα: «Φαντάσου να είναι εκεί ο Αλέξης Παππάς, ο Ντάνος, η Δαλάκα, ο Ντάφυ…».

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή


Πηγή