“Το ξέραμε από μήνες”: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φωτο & οι αντιδράσεις πέφτουν “βροχή”

August 11, 2023

“Το ξέραμε από μήνες”: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φωτο & οι αντιδράσεις πέφτουν “βροχή”


Διαφ.

Το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει το κοινό για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έστειλε με τη σειρά της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, ποζάροντας στον φακό.

Ελεονώρα Μελέτη: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φωτο

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει με το MEGA Καλημέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού όπως ανακοίνωσε ο σταθμός, υπήρξε ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega να αναφέρει: «Το Mega με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2021 ως κεντρική παρουσιάστρια της δημοφιλούς πρωινής εκπομπής Mega Καλημέρα, την οποία και θα συνεχίσει να παρουσιάζει».

«Η ανανέωση του συμβολαίου της, επιβεβαιώνει τη βαθιά εκτίμηση και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Mega στις ικανότητες, στο πολύπλευρο ταλέντο της και στην ξεχωριστή τηλεοπτική της υπόσταση», συνεχίζει.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για ανανέωση του συμβολαίου της, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Eιδικότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει άβαφη στον φακό και κάτω από αυτή εξήγησε, πως η ανακοίνωση του καναλιού την βρήκε έτσι.

«Έτσι ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή που μόλις έλαβα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας μας με το @megatvcom. Μπορεί να βγήκε σήμερα, όλα τα αλλά όμως τα ξέρουμε εδώ και μήνες. Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική και όμορφη! πολύ όμορφη θα έλεγα! Μια συγκινητική αναφορά σε μια όμορφη συνεργασία, με ανθρώπους που εκτιμώ κ συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Καλή σεζόν… ραντεβού το Σεπτέμβρη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολουθεί η ανάρτηση της παρουσιάστριας:


Πηγή