Δεν είδαν τον φωτογράφο: Στο σκάφος η Μενεγάκη με τον Μάκη και τα 4 παιδιά της, εκεί περνούν τις διακοπές τους

August 11, 2023

Δεν είδαν τον φωτογράφο: Στο σκάφος η Μενεγάκη με τον Μάκη και τα 4 παιδιά της, εκεί περνούν τις διακοπές τους


Διαφ.

Ελένη Μενεγάκη: Σκαφάτες διακοπές απολαμβάνει η αγαπημένη παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της. Όπως πάντα, η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει αυτή τη περίοδο για να πάει στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου και να κάνει tour στα ελληνικά νησιά.

Στο σκάφος η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό και τα 4 παιδιά της

Τις οικογενειακές της διακοπές απολαμβάνει η παρουσιάστρια, η οποία επισκέπτεται αγαπημένους προορισμούς έχοντας πάντα ως βάση της το νησί της Άνδρου, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγό της, Μάκης Παντζόπουλος.

Ελένη Μενεγάκη

Όπως αναφέρει το papakostories, η οικογένεια πρόσφατα ταξίδεψε στο Ιόνιο, φτάνοντας στο Μεγανήσι. Η ίδια πηγή παρουσίασε στιγμιότυπα από την απόδραση της παρουσιάστριας πάνω στο φουσκωτό.

Ελένη Μενεγάκη

Να σας θυμίσουμε, πως όταν η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπή της την Δανάη Παππά, την είχε καλέσει στο Μεγανήσι και μάλιστα είχε αποδεχθεί on air την πρόσκλησή της.

Και μπορεί η ίδια να μην δημοσίευσε φέτος ούτε μία φωτογραφία από τις διακοπές της, το papakostories απαθανάτισε το πρωί της Τετάρτης (09/08) στο Μεγανήσι την παρουσιάστρια με όλα τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο στο τιμόνι του σκάφους, ο οποίος όπως θα δείτε και στη μία φωτογραφία μιλά με τον Άγγελο Λάτσιο, ενώ τα τρία κορίτσια κάθονται στα πίσω καθίσματα.

Ελένη Μενεγάκη


Πηγή