Πέταξε τα ταγιέρ, έμεινε μισή, τα άλλαξε όλα: Η Γωγώ Τσαμπά εμφανίστηκε έτσι στα πανηγύρια & τη χαζεύουν όλοι

August 11, 2023

Πέταξε τα ταγιέρ, έμεινε μισή, τα άλλαξε όλα: Η Γωγώ Τσαμπά εμφανίστηκε έτσι στα πανηγύρια & τη χαζεύουν όλοι


Διαφ.

Η Γωγώ Τσαμπά έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά και είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Αυτή την περίοδο, η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών πραγματοποιεί εμφανίσεις ανά την Ελλάδα σε πανηγύρια και εντυπωσιάζει με τη νέα της αδυνατισμένη της εικόνα.

Γωγώ Τσαμπά: Πέταξε τα ταγιέρ, έμεινε μισή, τα άλλαξε όλα

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Γωγώ Τσαμπά έχει μείνει μισή και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι άκρως εντυπωσιακή. Η τραγουδίστρια παραδοσιακών τραγουδιών εμφανίστηκε στα πανηγύρια τη μία φορά με total black casual ντύσιμο, την άλλη με μάξι φόρεμα και όλες οι εμφανίσεις της είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Γωγώ Τσαμπά

Η αλλαγή της είναι θεαματική και σίγουρα έχει αλλάξει όλη την γκαρνταρόμπα της, όπως φαίνεται!

Γωγώ Τσαμπά

Γωγώ Τσαμπά

Γωγώ Τσαμπά

Να υπενθυμίσουμε ότι η Γωγώ Τσαμπά έχει μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή της για την αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά και για τον αλκοολισμό.

«Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτέ δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».


Πηγή