Αβάσταχτος πόνος για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη: Γιος του ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας

August 11, 2023

Αβάσταχτος πόνος για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη: Γιος του ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας


Διαφ.

Mία συγκλονιστική είδηση ήρθε στο φως το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου, καθώς ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών έχασε τη ζωή, με το λιμενικό να το αναζητά στο νησί της Ικαρίας, στην περιοχή Φούρνοι. Ο 11χρονος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης και τελικά βρέθηκε πνιγμένος το βράδυ – Ήταν γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Τραγωδία για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη

Ανείπωτη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, καθώς ο γιος του ανασύρθηκε πνιγμένος από την παραλία Πλάκα στους Φούρνους Ικαρίας. Το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, το ανήλικο αγόρι είχε φύγει από το σπίτι του το μεσημέρι της Πέμπτης και ώρα 2 μ.μ. Η μητέρα του εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα στις 6 μ.μ. δηλώνοντας την εξαφάνισή του. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισε και ανέσυρε ένας πολίτης.

Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να εντοπιστούν οι αιτίες που το οδήγησαν στον θάνατο.

Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπλέχτηκε σε δίχτυα μέσα στη θάλασσα, δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11χρονος ήταν γιος πολύ γνωστού Έλληνα ηθοποιού, με τη μητέρα του παιδιού να διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στο νησί. Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του 11χρονου, ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον γιο του στους Φούρνους.

Σε συνέντευξή του έχει μιλήσει για το συναίσθημα να είσαι πατέρας: «Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα».


Πηγή