Αντί για γεννητούρια, σπαραγμός & οδύνη: Νεκρή “μπαμ & κάτω” η 39χρονη Φιορούλα, ήταν έγκυος στο 4ο παιδί της

August 11, 2023

Αντί για γεννητούρια, σπαραγμός & οδύνη: Νεκρή “μπαμ & κάτω” η 39χρονη Φιορούλα, ήταν έγκυος στο 4ο παιδί της


Διαφ.

Βαρύ πένθος στην κοινότητα της Νατάς Πάφου, καθώς έφυγε από τη ζωή η Φιορούλα Ματθαίου Βλαδιμήρου. Η άτυχη 39χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και μάλιστα κυοφορούσε το τέταρτο της παιδί.

«Βουβός» ο πόνος στην Κύπρο

Από τη ζωή έφυγε η 39χρονη Φιορούλα Ματθαίου Βλαδιμήρου και βύθισε στο πένθος την κοινότητα της Νατάς Πάφου. Η 39χρονη μητέρα τριών παιδιών, κυοφορούσε το τέταρτο της παιδί και εντοπίσθηκε αναίσθητη στο σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης 9 Αυγούστου.

Διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός της. Τόσο από τις ιατρικές, όσο και από τις εξεταστικές εξετάσεις, αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Φιορούλα Ματθαίου Βλαδιμήρου

«Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένη μας Φιορούλα Ματθαίου Βλαδιμήρου»

Ο θάνατός της 39χρονης φαίνεται να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Η κοινότητα της Νατάς εκφράζει θλίψη για το θάνατό της.

«Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένη μας Φιορούλα Ματθαίου Βλαδιμήρου! Έφυγες πολύ νωρίς. Η είδηση του θανάτου σου μας συγκλόνισε! Θα σε θυμόμαστε όλοι πάντα με πολλή αγάπη! Αιωνία σου η μνήμη!»


Πηγή