Σούπερ Κική για Σταύρο Ξαρχάκο: “Με έκανε ρεζίλι για ένα 20άρικο. Ούτε που τον ήξερα, σιγά ρε παλικαρά”

August 11, 2023
Σούπερ Κική προς τον Σταύρο Ξαρχάκο: Με εξεπλήξει επειδή με αποκάλεσε ανεπιτυχή για ένα μικρό ποσό. Δεν τον γνώριζα καν, χαλάρωσε φίλε.

Σούπερ Κική για Σταύρο Ξαρχάκο: Με έκανε ρεζίλι για ένα 20άρικο. Ούτε που τον ήξερα, σιγά ρε παλικαρά


Διαφ.

Σούπερ Κική: Με ένα βίντεο στο YouTube, η γνωστή influencer περιέγραψε μία αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην ίδια και τον Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο. Όπως περιγράφει η ίδια, το περιστατικό έγινε σε ένα μαγαζί με μουσική σκηνή, όπου εργαζόταν στο παρελθόν ως σερβιτόρα.

Σούπερ Κική: Με έκανε ρεζίλι για ένα 20άρικο

Όπως είπε η γνωστή influencer και YouTuber, την είχαν ενημερώσει από το μαγαζί να μην βγει να σερβίρει όταν θα ανέβαινε στη μουσική σκηνή ο Σταύρος Ξαρχάκος, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός.

Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια [με τα χέρια του] και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”, είπε αρχικά η γνωστή influencer.

Βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες, είπε μεταξύ άλλων η Super Κική.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες, είπε καταλήγοντας η Σούπερ Κική.


Πηγή