Οδυσσέας Σταμούλης: «Η απουσία του παιδιού σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα» – Όσα έλεγε ο ηθοποιός για τον αγαπημένο γιο του

August 11, 2023
Οδυσσέας Σταμούλης: Η απουσία του παιδιού σου, είναι ανεπανάληπτη – Όσα αναφέρθηκαν από τον ηθοποιό σχετικά με τον αγαπημένο γιο του.

Οδυσσέας Σταμούλης: Η απουσία του παιδιού σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα – Όσα έλεγε ο ηθοποιός για τον αγαπημένο γιο του


Διαφ.

Τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας αργά το απόγευμα όταν ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη εντοπίστηκε νεκρός από δύτες στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας, όταν πλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Πλάκας Φούρνων. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το 2021 ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στον γιο του, αλλά και στη νέα του σύντροφο, μετά τον χωρισμό από την μητέρα του παιδιού του.

-Η συντροφικότητα πόσο σημαντική είναι για εσάς;

Παρότι προσπάθησα πολλές φορές να το αρνηθώ στη ζωή μου, τελικά είναι πολύ σημαντική και χρειάζομαι πάντα έναν άνθρωπο που να ξέρω ότι υπάρχει δίπλα μου και βασίζομαι πάνω του κι εκείνος σε εμένα φυσικά.

-Αυτή την περίοδο, είστε πλήρης σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας;

Ναι, είμαι. Έχω σύντροφο και είμαι μια χαρά..

-Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας, αυτόν του πατέρα.

Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης αναφερόταν πολλές φορές στις συνεντεύξεις του στον γιο του.

Μετά τον χωρισμό του από την σύζυγό του, οι δυο τους περνούσαν μαζί χρόνο τα Σαββατοκύριακα, όπου όπως έλεγε πριν από 1,5 περίπου χρόνο στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ο χρόνος αυτός δεν είναι ποτέ αρκετός και πως η απουσία του παιδιού σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Βέβαια. Ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή μου είναι αυτός του πατέρα. Και ένας ρόλος που άργησα και να τον μάθω και ήθελε πολλή πρόβα για να τον παίξω, αλλά που με δικαιώνει απόλυτα. Έρχεται πάντα να με δει στις παραστάσεις. Δεν είναι και τόσο μικρός, πάει στα 10. Από αρκετά μικρός έρχεται. Άλλωστε τα Σαββατοκύριακα που τον παίρνω παίζω και στα θέατρα, οπότε πολύ συχνά με χειροκροτάει. Συνήθως τον παίρνω Παρασκευή, αλλά ούτε οι τρεις ημέρες φτάνουν. Δεν φτάνουν ποτέ και τίποτα δεν μετριέται με την απουσία του παιδιού σου, δεν συγκρίνεται τίποτα, έλεγε τότε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη αποκάλυπτε ότι το γεγονός ότι αποφάσισε και τελείωσε τη φιλοσοφική στα 53 του ήταν κατά κάποιο τρόπο κάτι στο οποίο έπαιξε και ο γιος του ρόλος. Είπα τι θα του αφήσεις εσύ; Άσε του τουλάχιστον κάποιους ολοκληρωμένους κύκλους ζωής. Γι’ αυτό το πήρα το πτυχίο.


Πηγή