“5ήμερη με το Λύκειο;”: H Άννα Βίσση ποζάρει πρώτη φορά με τα φυσικά της μαλλιά & όλοι σχολίασαν το ίδιο πράγμα

August 12, 2023

“5ήμερη με το Λύκειο;”: H Άννα Βίσση ποζάρει πρώτη φορά με τα φυσικά της μαλλιά & όλοι σχολίασαν το ίδιο πράγμα


Διαφ.

Πενήντα χρόνια καριέρας γιορτάζει φέτος η Άννα Βίσση, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να ισορροπήσει προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Πέρα από κάποιες μεγάλες αφιερωματικές συναυλίες που έχει κανονίσει να κάνει αυτό το καλοκαίρι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο για να ευχαριστήσει το κοινό που τόσα χρόνια τη στηρίζει, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις και σε μουσικές σκηνές σε διάφορα νησιά.

Η ίδια, ωστόσο στο μεσοδιάστημα απόλαυσε τις διακοπές της με τη Σοφία Καρβέλα, τον Νίκο Καρβέλα και τα εγγόνια τους – Νίκο και Νέστωρ – στην Αντίπαρο, ενώ βρέθηκε να περνάει ξέγνοιστες στιγμές και στην Κέρκυρα.

Άννα Βίσση Άννα Βίσση Άννα Βίσση

Στην Κέρκυρα η τραγουδίστρια, καθώς βρισκόταν σε καλοκαιρινό mood κι εφόσον ήταν σε μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, άφησε και τα μαλλιά της τελείως φυσικά.

Άννα Βίσση Άννα Βίσση

Στην βραδινή της έξοδο, μάλιστα, όπως φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες, η ίδια πρόσθεσε κι ένα ροζ λουλούδι στα μαλλιά της με τους followers της αφενώς να εγκρίνουν την επιλογή της να τα αφήσει τελείως φυσικά – μιας και έμοιαζαν σαν να της έχει κάνει ο καλύτερος κομμωτής beachwaves – αφετέρου αυτό το styling, όπως έγραψαν κάτω από την ανάρτησή της την έκανε να δείχνει σαν σε πενθήμερη στο Λύκειο.

Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση αγαπάει τις αλλαγές στα μαλλιά της. Αν και η ίδια το 2021 τόλμησε να τα βάψει ροζ, παρά τη συνάντησή της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, η ίδια αρκετά χρόνια τώρα έχει επιλέξει να τα έχει ξανθά.

Παρ’ όλα αυτά, πειραματίζεται με το styling και το κούρεμα και ειδικά τον τελευταίο χρόνο την έχουμε δει με κοντό καρέ αλλά και με ένα ιδιαίτερο wolf cut.

Άννα Βίσση Άννα Βίσση

Σε σχέση, βέβαια με τα φυσικά της μαλλιά η ίδια για τις εμφανίσεις της επιλέγει να τα έχει πιο ίσια και λιγότερο κυματιστά.


Πηγή