Βαρύ μακιγιάζ, περούκα, ψηλοτάκουνα: Ο άγουρος “Φοίβος” από το “Κων/νου & Ελένης” είναι σήμερα μία drag queen

August 12, 2023

Βαρύ μακιγιάζ, περούκα, ψηλοτάκουνα: Ο άγουρος “Φοίβος” από το “Κων/νου & Ελένης” είναι σήμερα μία drag queen


Διαφ.

Πολυτάλαντος ο τηλεοπτικός «Φοίβος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» , παρουσιάζεται ως η αγνώριστη drag queen Mairy Sunshine.

Η μεταμόρφωση του Μανώλη Θεοδωράκη σε drag queen, ομολογουμένως, είναι αντυπωσιακή.

Τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Οπολυτάλαντος ηθοποιός Μανώλης Θεοδωράκης, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε από τη συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ασχολείται με την τέχνη του drag. Ο «Φοίβος» έπαιξε στο πασχαλινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, όπου υποδυόταν ένα νεαρό που φλερτάρει ταυτοχρόνως με την Πέγκυ, αλλά και την Ελένη.

Ο τηλεοπτικός «Φοίβος» σήμερα είναι κυριολεκτικά αγνώριστος, έχοντας πραγματοποιήσει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο Μανώλης Θεοδωράκης δεν έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι στα «Χρυσά κορίτσια» το 2007, σε μια παραγωγή της ΕΡΤ.

Έκτοτε, έχει συμμετάσχει κατά κύριο λόγο σε παραγωγές του θεάτρου, ωστόσο αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως ο ηθοποιός ασχολείται και με την τέχνη του drag, κάνοντας σόου ως Mary Sunshine.

Ως Mary Sunshine κάνει drag μακιγιάζ και σόου σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.


Πηγή