“Εκεί πένθησα ξαφνικά 2 ανθρώπους που λάτρευα”: Τέλος εποχής για τη Ντόρα Μακρυγιάννη, η φωτο & το “αντίο”

August 12, 2023

“Εκεί πένθησα ξαφνικά 2 ανθρώπους που λάτρευα”: Τέλος εποχής για τη Ντόρα Μακρυγιάννη, η φωτο & το “αντίο”


Διαφ.

Εποχή για αλλαγές είναι για τη Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία μέσα από μία ανάρτησή της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι μετακομίζει.

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες και έκανε τον απολογισμό της για το σπίτι που αφήνει και τις στιγμές που πέρασε σε αυτό.

Η ανάρτηση που έκανε η Ντόρα Μακρυγιάννη

«-Το τέλος μιας εποχής-

Μπορεί πολλοί να πούνε πως είναι ντουβάρια. Για μένα ήταν τα πιο σημαντικά (10) χρόνια της ζωής μου μέχρι τώρα. Ήταν το πρώτο μου σπιτι όταν ήρθα από Αιγιο Αθήνα για να κυνηγήσω τα όνειρα μου.

Μέχρι να το βρω ταλαιπωρήθηκα ,φιλοξενήθηκα ,ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι από σπιτι σε σπιτι ,ένιωθα βάρος, γνώρισα τότε τυχαία τον @skolix γιατί έψαχνα και δουλειά και του είπε ο @mrxiros(εγινε γειτονας μου τελικά )ότι νοικιάζεται το διπλανό του διαμέρισμα . ΘΑΥΜΑ. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα εκεί ,με καθόλου επιπλα,μόνο ένα στρώμα και την βαλίτσα μου,ένα μπουκάλι λευκό κρασί και ένα δανεισμένο ποτήρι απ το γείτονα μου Αλέξη(@alexandros_tsolas).

«Έζησα μέσα σε αυτό το σπιτι άπειρες στιγμές και ευτυχίας και δυστυχίας»

Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς τους γείτονες μου. Ο Αλέξης και ο Κωνσταντίνος. Σας ευχαριστώ απ τα βαθύ της ψυχής μου που ποτέ δεν αισθάνθηκα την «απρόσωπη» Αθήνα. Για τον σπιτονοικοκύρη μου τον κ.Θοδωρη τι να πω ! Αν ήταν άλλος και όχι αυτός μπορεί να είχα γυρίσει Αίγιο και να μην είχα βγάλει ποτέ την σχολή.

Έζησα μέσα σε αυτό το σπιτι άπειρες στιγμές και ευτυχίας και δυστυχίας ,τα χρόνια της σχολής του Εθνικού ,την κούραση απ τα ξενύχτια που για χρόνια δούλευα βράδυ παράλληλα με την σχολή, το ξεκίνημα μου στην τηλεόραση κ την μετέπειτα επιτυχία, ένα μεγάλο έρωτα κ χωρισμό, Covid κ καραντίνες ,δεν ξέρω κ εγώ πόσοι άνθρωποι φιλοξενήθηκαν και το έκαναν και αυτοί σπιτι τους ,πολλά γέλια,τραγούδια στη διαπασόν ,κλάμματα ,τρομερές οικονομικές δυσκολίες,εκει γνώρισα για πρώτη φορά τον Τιμο κ τον κράτησα ,εκεί πένθησα ξαφνικά 2 ανθρώπους που λάτρευα και είχαν αυτό το σπιτι σαν δικό τους , εκεί πάλευα καθημερινά για να σταθώ στα πόδια μου.

Θυμάμαι πως όταν κατάφερα και έβαλα την πρώτη μου κουρτινιτσα με λευκά φωτάκια γύρω γύρω ,ένιωθα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Αν μπορώ να σας πω κάτι είναι :να μην το βάζετε κάτω ,να κυνηγάτε τα όνειρα σας ,όσες δυσκολίες κ αν σας παρουσιαστούν ,να ονειρεύεστε ,τα όνειρα δεν έχουν ηλικία .Κ να χαίρεστε με τα απλά πράγματα στην ζωή, δεν θελουμε πολλά για να είμαστε ευτυχισμένοι ,απλά δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Σε ευχαριστώ σπιτάκι μου ,για ΟΛΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της:


Πηγή