«Χάρε, σταμάτα να χτυπάς άδικε»: Ανατριχιάζουν τα λόγια του Σπύρου Φωκά για τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

August 13, 2023

«Χάρε, σταμάτα να χτυπάς άδικε»: Ανατριχιάζουν τα λόγια του Σπύρου Φωκά για τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη


Διαφ.

Η είδηση του πνιγμού του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, Χρήστου, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ανάμεσά τους και το ζεύγος Φωκά που αυτές τις μέρες βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα.

Ο 11χρονος Χρήστος πνίγηκε σε παραλία στους Φούρνους Ικαρίας, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν το νεαρό αγόρι στο Νεκροταφείο Καλλιθέας. Όπως έγινε γνωστό, ο Οδυσσέας Σταμούλης βρίσκεται από χθες στη Σάμο, όπου και αναμένεται να συνοδεύσει με το πλοίο τον γιο του στην τελευταία του κατοικία.

Ο ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά την περιπέτεια της υγείας του, μοιράζεται τα μηνύματά του, μέσω της σελίδας της συζύγου του στο Facebook.

«Χάρε….. Έλα στα συγκαλά σου. Σταμάτα πια να απειλείς. Σταμάτα να παίρνεις Ψυχές και ψυχούλες. Σταμάτα να χτυπάς …Αδικε σκληρέ απειλητικέ. Δε γνωρίζεις πρόσωπα; Δεν αναγνωρίζεις ηλικία;» έγραψε στην ανάρτηση.

Προηγήθηκε η ανάρτηση και για τον θάνατο της τραγουδίστριας, Λιζέτας Νικολάου. «Στο φως τώρα Λιζέτα μου… Στην αιωνιότητα Χρηστάκη. Σπυρος».


Πηγή