Ραγίζει καρδιές ο γιος της Λιζέτας Νικολάου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η ενημέρωση για την κηδεία

August 13, 2023

Ραγίζει καρδιές ο γιος της Λιζέτας Νικολάου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η ενημέρωση για την κηδεία


Διαφ.

Η Λιζέτα Νικολάου άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 71 ετών, μετά από ατύχημα που είχε, βυθίζοντας στο πένθος τον μοναχογιό της, καθώς, επίσης, το καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Λιζέτα Νικολάου δεν μπόρεσε να κερδίσει τη μάχη για ζωή

Η τραγουδίστρια είχε διακομισθεί στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου στον Πειραιά, μετά από χτύπημα στο κεφάλι, όταν γλίστρησε και έπεσε από σκάλα καφετέριας όπου βρισκόταν και λίγες μέρες αργότερα έχασε τη ζωή της.

Η ανάρτηση από τον μοναχογιό της Λιζέτας Νικολάου

Τραγική φιγούρα ο γιος της Αλέξανδρος Λιάνης, ο οποίος μέσω της επίσημης σελίδας της Λιζέτας Νικολάου στο Facebook, ενημέρωσε για την ημέρα και ώρα τέλεσης της κηδείας.

Όπως υπογράμμισε: «Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης».

Λιζέτα Νικολάου κηδεία


Πηγή