«Έκανα εξωσωματική και δεν ήμουν τυχερή, πολύ μεγάλη προσπάθεια»: Κατάθεση ψυχής από την Ευδοκία Ρουμελιώτη

August 13, 2023

«Έκανα εξωσωματική και δεν ήμουν τυχερή, πολύ μεγάλη προσπάθεια»: Κατάθεση ψυχής από την Ευδοκία Ρουμελιώτη


Διαφ.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον γιο της, αλλά και τα παιδιά του συζύγου της από τον προηγούμενο γάμο του.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «βάζω πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη μου. Ο άντρας μου με έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά όταν γέννησα το γιο μας. Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένειά μας».

Η αποτυχημένη εξωσωματική της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Σχετικά με την περίοδο που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί, η Ευδοκία Ρουμελίώτη επεσήμανε «έκανα εξωσωματική, αλλά δεν στάθηκα τυχερή. Οπότε τώρα θα συνειδητοποιήσω ότι η οικογένειά μας θα είναι αυτή».

Όσον αφορά τη ψυχοθεραπεία, σημείωσε «μου φαίνεται ασύλληπτο στην εποχή που ζούμε να θεωρείται ακόμα ταμπού η ψυχοθεραπεία. Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία όταν έχασα τη μητέρα μου με βίαιο τρόπο, έπρεπε να μάθω να ξαναζώ χωρίς εκείνη».

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον Γιώργο Κιμούλη

Για τον Γιώργο Κιμούλη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη τόνισε «ελπίζω ο Γιώργος Κιμούλης να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του και να γύρισε για να τα διορθώσει. Έφυγα από την παράσταση το 2006 και δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό, ενώ βγήκα και μίλησα για τους λόγους που έφυγα».

Ευδοκία Ρουμελιώτη εξωσωματική


Πηγή