«Χε@@@κε η φοράδα, θα λέω ο,τι θέλω»: Αμετανόητη η Σούπερ Κική ξεσπάει ξανά για τον Σταύρο Ξαρχάκο

August 13, 2023
Η φοράδα εξέφρασε τη γνώμη της λέγοντας ό,τι επιθυμεί: Η Σούπερ Κική, αδιαμάρτητη, εκρήγνυται ξανά για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Χε@@@κε η φοράδα, θα λέω ο,τι θέλω: Αμετανόητη η Σούπερ Κική ξεσπάει ξανά για τον Σταύρο Ξαρχάκο


Διαφ.

Η Super Κική προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, μετά τον χαμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο, στο κανάλι της στο Youtube.

Ειδικότερα, η Instagrammer έδωσε απάντηση σε όσους αντέδρασαν στις δηλώσεις της, αλλά και στα σχόλια που δέχτηκε στα social media, μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes στο Open.

Όπως υπογραμμίζει η Super Κική Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Η Super Κική ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε τον Σταύρο Ξαρχάκο

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα! Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας. Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες.

Η νέα ανάρτηση της Super Κικής

Η


Πηγή