«Όλα έγιναν επειδή είμαι γκέι»: “Κουρέλι” ο Γιάννης Κατινάκης, η επίθεση στο κέντρο της Αθήνας και ο σπαραγμός

August 13, 2023

«Όλα έγιναν επειδή είμαι γκέι»: “Κουρέλι” ο Γιάννης Κατινάκης, η επίθεση στο κέντρο της Αθήνας και ο σπαραγμός


Διαφ.

Ο Γιάννης Κατινάκης κατήγγειλε ότι υπέστη ομοφοβική επίθεση, στην καρδιά της Αθήνας, μέσω του λογαριασμού του στο TikTok.

Όπως περιέγραψε ο TikToker στο βίντεο που ανάρτησε, ένας άνδρας τον πλησίασε, του άσκησε λεκτική βία και τον έφτυσε δύο φορές.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε για την ομοφοβική επίθεση «δεν θα είμαι πολύ ευχάριστος αυτή τη φορά, γιατί θέλω να μιλήσω για ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό που συνέβη χθες, το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας. Βρισκόμουν σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και αποφάσισε γύρω στη 1:00-1:30 να φύγω μόνος μου, να πάρω ένα ταξί και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η απόφαση που είχα να διανύσω από το μαγαζί μέχρι το ταξί ήταν περίπου 10 μέτρα. Στα τρία βήματα που κάνω για να φύγω, βλέπω με την άκρη του ματιού μου έναν τύπο, πάρα πολύ θυμωμένο να με κοιτάει και να έρχεται προς το μέρος μου».

Ο Γιάννης Κατινάκης σοκαρίστηκε από το βλέμμα του άνδρα που του επιτέθηκε

Και συνεχίζει ο Γιάννης Κατινάκης «έρχεται μπροστά μου με περίσσιο θάρρος και θράσος και αποφάσισε πώς πρέπει να μου δηλώσει με καθόλου ευγενικό τρόπο πόσο πολύ πρέπει να ντρέπομαι που είμαι γκέι και για να το καταλάβω ακόμη καλύτερα, αποφάσισε και να με φτύσει. Δεν του δίνω καμία σημασία και στο επόμενο βήμα που κάνω, αποφάσισε να μου ξανά δηλώσει πόσο πρέπει να ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου και να με ξανά φτύσει. Όπως πάω να φύγω, συνέχιζα να ακούω από πίσω μου τόσο ωραία πράγματα για μένα, όπως “ντροπή”, “ουστ από δω”, άναρθρες κραυγές γεμάτες μίσος. Πιο πολύ από όλα δεν με σόκαραν αυτά που άκουσα να λέει γιατί αν είσαι ένα γκέι άτομο στην Ελλάδα, όλα αυτά τα ακούς πιο συχνά και από “καλημέρα”. Πιο πολύ από όλα με σόκαρε το βλέμμα του. Γιατί είδα ένα βλέμμα γεμάτο οργή, θυμό και μίσος. Δεν με ενδιαφέρει να δικαιολογήσω, ούτε καν να αιτιολογήσω για ποιον λόγο αυτός ο άνθρωπος μισεί. Δεν με αφορά, δεν είναι δική μου δουλειά!».

Το βίντεο του Γιάννη Κατινάκη

@giannis_katinakis

Απογοήτευση #gianniskatinakis

♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis Katinakis

Γιάννης Κατινάκης ομοφοβική επίθεση


Πηγή