Είναι επίσημο: 4 μεγάλα ονόματα έκλεισαν για το Survivor AllStar 2-Η επιστροφή Τριαντάφυλλου & οι νέοι κανόνες

August 13, 2023

Είναι επίσημο: 4 μεγάλα ονόματα έκλεισαν για το Survivor AllStar 2-Η επιστροφή Τριαντάφυλλου & οι νέοι κανόνες


Διαφ.

Το Survivor All Star πρόκειται να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ, όπως όλα δείχνουν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν κλείσει τέσσερις παίκτες.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes,” ο Αλέξης Παππάς, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα του Survivor, επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η είδηση για τον επιστροφή του ηθοποιού στο παιχνίδι έχει προκαλέσει αναστάτωση στους φίλους του ριάλιτι, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν τους αγαπημένους τους παίκτες να παλεύουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, προκειμένου να κερδίσουν τον τίτλο του νέου Survivor.

Εκτός, όμως, από τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε στην πρωινή εκπομπή του Open «εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών για μένα και είναι ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο Acun Ilicali. Εάν τα βρουν στο οικονομικό, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Κι άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα…Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους All Star να παίζουν κόντρα σε άγνωστους. Είναι κάτι διαφορετικό και θα πάει καλά».

Οι παίκτες που φλερτάρουν με τον επόμενο κύκλο του Survivor All Star

Τέλος, πρόσθεσε «φαντάσου να είναι εκεί ο Αλέξης Παππάς, ο Ντάνος, η Δαλάκα, ο Ντάφυ…».

Survivor All Star επόμενος κύκλος


Πηγή